{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter huilt s nachts

Afbeelding blog 'Mijn dochter huilt s nachts '
me dochter is van 21 april, en is heel druk in haar slaap nu heb ik haar ingebakerd en dit ging goed. Omdat ze kon omrollen ben ik het gaan afbouwen en zijn we begonnen met sleepy wings en dit ging goed. Sinds een maand alleen betoon ze s nachts weer heel hard te huilen dus ik er heen speen geven en laten merken dat ik er ben als door huilt. Nu sinds 4 dagen ben ik begonnen weer met inbakeren en ze heeft drie nachten door geslapen, alleen vannacht toen was ze weer onrustig. dus als iemand tips heeft of dit herkent en mij advies kan geven graag, ze krinet nog borstvoeding. Overdag krijgt ze brood fruit papje en warm eten overdag is het geen enkele probleem dan leg haar wakker weg zeg slaap lekker mama komt zo weer bij je kijken. maar we houden goeie moed en we gaan gewoon door totdat inbakeren en sleepy wings niet meer kondig is en ze wel rustig door slaapt. Nu wou ik het filmen voor mamaplaats het inbakeren hoe ik dat doe helaas is dit er nog niet van gekomen en is de camera verkocht we zijn druk op zoek naar een nieuwe camera. veel liefs.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je