{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn dochter heeft altijd honger

Afbeelding blog 'Mijn dochter heeft altijd honger'

Hallo,

Mijn dochter is nu 4 mnd oud. Ze krijgt al speciale voeding voor hongerige baby's. Maar niks blijkt te helpen. Geen 1 voeding is goed volgens mij.

De drinkt nu per keer een fles leeg van 250ml

En ze kan zat om de 4 uur eten maar meestal is het 2 a 2,5 en dan schreeuwt ze weer om eten. Ik probeer het dus maar zo lang mogelijk te rekken door met haar te spelen en te wandelen en luier verschonen en noem maar op. Dat ze toch een vaster ritme krijgt dan dat ze nu heeft. Want om de 2 uur voeden is ook gekkenwerk, ik blijf bezig. En met flesvoeding mag je maar 1 liter per dag geven want anders overvoed je je baby.

En dan kom je bij het consultatie bureau om te vragen of je haar wat anders mag geven, bijvoorbeeld een fruithapje, meelkoekje, rijstebloempap of noem maar op maar niks mag. Dan krijg je als antwoord ja daar is ze nog te klein en te jong voor daar zijn de darmen nog niet op voorbereid en krijgen ze krampjes.

Ik kan er nog wel meer in de fles doen maar dat drinkt ze dan niet op en uiteidelijk kotst ze dat weer uit.

Ik was al wat rond aan het kijken op het internet want sommige mensen zeiden dat er tanden door kunnen komen. Maar voor een baby van 4 maand is dat toch wel erg vroeg.

Herkenbaar voor iemand ???

HELP

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je