Snap
  • Baby
  • huilen
  • onrustig
  • Huilbaby

Mijn baby was een huilbaby

Mijn baby was een huilbaby.

Toen Justin na een week ziekenhuis door vroeggeboorte weer mee naar huis mocht waren we zo blij! Eindelijk compleet als gezin! Alles ging goed, Justin dronk goed, sliep goed alles ging perfect.

Niet veel later was het een groot drama, Justin zijn ritme was andersom , overdag veel slapen en in de nacht helemaal niet.

We waren zo vaak radeloos dat we midden in de nacht auto gingen rijden met Justin, of met de wandelwagen naar buiten gingen omdat die dan tenminste stil was, al was het vijf minuten het was in ieder geval stil.

Je denkt dit is een fase het gaat allemaal wel voorbij, maar alles werd steeds erger , het was letterlijk 24 uur per dag huilen, en dan niet gewoon huilen maar krijsen en echt heel hard! Dagelijks liep ik uit machteloosheid maar mee te huilen. Niks hielp, knuffelen niet tegen hem praten niet, stofzuiger geluidjes opzetten , met hem wandelen niks werkte, op een gegeven moment dacht ik echt van “ als dit moeder zijn is hoeft het allemaal niet meer “ ik leefde totaal niet op de roze wolk dan wat je van anderen vrouwen hoort als ze net moeder zijn geworden.

Het enige wat ik in deze periode kon doen was wachten wachten en hopen dat de maanden snel voorbij gingen zodat het ooit over zou gaan, dit was echt niet genieten maar een hel! ?

Gelukkig is Justin nu een mega vrolijk mannetje! Hij lacht de hele dag , komt vrolijk uit bed en gaat vrolijk naar bed! Zo vergeet je snel al de vooraf gaande periode.

Zijn er meer mama’s die ervaring hebben met een huilbaby ?

Je kan me ook volgen op instagram : @esmayy.r

Liefs,

Esmay ?

4 jaar geleden

Hier ook een mannetje die veel huilde in het begin. Dit was pure oververmoeidheid. Ik ben toen begonnen met inbakeren en idd de regelmaat erin. Niet zozeer met de klok, maar echt dat alles in dezelfde volgorde gebeurt. Nu heb ik een baby die ik weinig zie, want hij slaapt heerlijk en nu met 9 weken slaapt hij al van 22:00 tot 06:30. Dus dat inbakeren werkt voor ons erg goed.

4 jaar geleden

Er was geen oorzaak was een zogenaamde fase ?

4 jaar geleden

Dat hadden wij ook inderdaad!!

4 jaar geleden

Ja..hij was onderzocht alles ze bleven erbij dat het een fase was?