{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn baby was een huilbaby

Afbeelding blog 'Mijn baby was een huilbaby'

Mijn baby was een huilbaby.

Toen Justin na een week ziekenhuis door vroeggeboorte weer mee naar huis mocht waren we zo blij! Eindelijk compleet als gezin! Alles ging goed, Justin dronk goed, sliep goed alles ging perfect.

Niet veel later was het een groot drama, Justin zijn ritme was andersom , overdag veel slapen en in de nacht helemaal niet.

We waren zo vaak radeloos dat we midden in de nacht auto gingen rijden met Justin, of met de wandelwagen naar buiten gingen omdat die dan tenminste stil was, al was het vijf minuten het was in ieder geval stil.

Je denkt dit is een fase het gaat allemaal wel voorbij, maar alles werd steeds erger , het was letterlijk 24 uur per dag huilen, en dan niet gewoon huilen maar krijsen en echt heel hard! Dagelijks liep ik uit machteloosheid maar mee te huilen. Niks hielp, knuffelen niet tegen hem praten niet, stofzuiger geluidjes opzetten , met hem wandelen niks werkte, op een gegeven moment dacht ik echt van “ als dit moeder zijn is hoeft het allemaal niet meer “ ik leefde totaal niet op de roze wolk dan wat je van anderen vrouwen hoort als ze net moeder zijn geworden.

Het enige wat ik in deze periode kon doen was wachten wachten en hopen dat de maanden snel voorbij gingen zodat het ooit over zou gaan, dit was echt niet genieten maar een hel! ?

Gelukkig is Justin nu een mega vrolijk mannetje! Hij lacht de hele dag , komt vrolijk uit bed en gaat vrolijk naar bed! Zo vergeet je snel al de vooraf gaande periode.

Zijn er meer mama’s die ervaring hebben met een huilbaby ?

Je kan me ook volgen op instagram : @esmayy.r

Liefs,

Esmay ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je