{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn baby speelt niet?!?

Misschien is het heel normaal maar ons dochtertje van 4,5 maanden speelt helemaal niet met speelgoed,het interesseert haar gewoon echt niet!! Ze is wel heel gefocust op mensen, lacht, beweegt haar hele lijfje,brabbelt heel de dag door, maar een rammelaar pakken,haar handje  naar speelgoed uitsteken of ergens haar aandacht op focussen wat niet menselijk of dierlijk is (de hond en kat vindt ze ook geweldig) dat doet ze niet!! Is dit normaal?

Afbeelding blog 'Mijn baby speelt niet?!?' Achtergrond blur afbeelding
Misschien is het heel normaal maar ons dochtertje van 4,5 maanden speelt helemaal niet met speelgoed,het interesseert haar gewoon echt niet!! Ze is wel heel gefocust op mensen, lacht, beweegt haar hele lijfje,brabbelt heel de dag door, maar een rammelaar pakken,haar handje  naar speelgoed uitsteken of ergens haar aandacht op focussen wat niet menselijk of dierlijk is (de hond en kat vindt ze ook geweldig) dat doet ze niet!! Is dit normaal? Je leest overal dat ze nu juist leuk gaan spelen,dingen gaan pakken,interesse gaan tonen in speeltjes...?? Kan ik iets doen om haar te stimuleren of moet ik gewoon accepteren dat het haar niet boeit? Ik probeer haar interesse echt te wekken,maar ze kijkt alleen maar naar mij met een heerlijk vrolijk bekkie!! Het lijkt me juist zo leuk voor haar om lekker bezig te zijn met speeltjes, boekjes, knisperpoppetjes, rammelaars...We hebben genoeg!! Heb ook gelezen dat je niet teveel tegelijk aan moet bieden dus heb de box behoorlijk leeggeruimd en maar een aantal dingen laten liggen. De mobiel boven de box vindt ze trouwens wel fantastisch om naar te kijken en dan ligt ze ook heel wild te spartelen met armen en benen!! Hebben meer mensen hier ervaring mee?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je