{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn aller eerste verjaardag!

Afbeelding blog 'Mijn aller eerste verjaardag!' Achtergrond blur afbeelding

De aller eerste verjaardag... het is al bijna zover. Eind juni word mijn zoontje één jaar. Ik kijk er natuurlijk naar uit om dit te vieren, maar toch is het lastig zo'n eerste verjaardag. Je kleine hummeltje heeft er eigenlijk niet heel veel aan. Natuurlijk vind hij/zij het gezellig zoveel aandacht en visite, maar het is wel een behoorlijk drukke dag. Ik zit me natuurlijk al een tijdje te bedenken hoe ik dit het beste kan aanpakken, zodat het voor mijn zoontje ook nog leuk is.... Maar hoe...

Ik vind het leuk al hij cadeautjes krijgt, maar ik wil liever niet dat hij overladen word met speelgoed en pruttels waar je eigenlijk niet veel aan hebt. Ik vind het zelf al lastig om een leuk cadeautje te verzinnen, er is zo veel en het is ook vaak zo duur. Het gaat hem alleen maar om het kapot scheuren en los trekken van de verpakking. Hij heeft toch geen idee wat er in zit, dus waarom zo'n duur cadeau....

In mijn omgeving zijn er nog meer kinderen jarig komende tijd die 1 jaar worden. Je wil dan toch een leuk cadeautje geven en het liefst iets waar die kleine nog wat aan heeft... Misschien dat jullie nog leuke tips hebben? 

Hoe hebben jullie dit bijvoorbeeld aangepakt met cadeaus en het vieren van de verjaardag??

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je