{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn 1e werkdag niet zonder Luca, maar met Luca.

@mommymodellife

Afbeelding blog 'Mijn 1e werkdag niet zonder Luca, maar met Luca. ' Achtergrond blur afbeelding

Na het krijgen van een kindje leefde ik echt echt op een roze wolk. Eerlijk? Ik wilde er niet vanaf :). Daarom koos ik ervoor om nog 6 maanden als full-time mommy van Luca te genieten.

Die 6 maanden vlogen voorbij! Afgelopen week was het namelijk zover. Mijn 1e werkdag! Ik kreeg een aanvraag binnen voor een online film. Ik werd meteen enthousiast! Een pauze van 6 maanden is heerlijk, maar van werken krijg ik toch echt veel energie.

Laat staan als je de vraag krijgt of je samen met je kleine baby op de film wil. JA! zei ik :). Dat lijkt mij echt fantastisch!!

Ik zou op camera Luca een flesje moeten geven. Dit doe ik dagelijks, dus appeltje eitje dacht ik. Toch was ik best nerveus voor mijn 1e werkdag! Wat moet ik aan? Ben ik al in shape genoeg? Zie ik er goed uit? Alles spookte even door mijn gedachte.

WORK WORK WORK

De cameracrew kwam bij mij thuis filmen. Een thuiswedstrijd dus. De uren ervoor sjeesde ik door mijn huis, om alles spik en span te krijgen. Als je een baby hebt ligt er toch altijd overal wel wat, maar dat herkent vast iedere moeder. Luca had al even geslapen, dus die werd gelukkig als een zonnetje wakker.

Daar waren ze dan! De crew was al goed bezig om alles op te bouwen. De lichten werden opgezet, de camera werd gereed gemaakt en er werd besproken wat er van mij verwacht werd. Ik moest alvast met Luca op de bank gaan zitten om te kijken of het shot voor de film al goed was.

ACTION !

Camera, lights, action! De camera ging aan. Ik zat klaar met Luca in mijn armen en een fles in mijn hand. Ik gaf Luca een flesje. Luca had honger (zoals altijd, haha) dus dat kwam goed uit voor de shoot. Hij dronk in 1 ruk het flesje leeg :).

Een enorme camera dicht bij zijn gezicht leek even spannend, maar het tegenovergestelde gebeurde. Luca vond het geweldig en kreeg continue de schaterlach. Luca's schaterlach is zo aanstekelijk, dat ik zelf ook behoorlijk moest lachen op de film. Was hij met het juiste beentje uit bed gestapt? Of stapt hij nu al in de schoenen van zijn mama? Ik ben nu al benieuwd naar het resultaat. Jullie ook?

P.S: Wil je op de hoogte blijven of heb je leuke vragen voor mij? Volg mij op instagram @mommymodellife

Tot de volgende keer weer!

Liefs, Nadine 

Afbeelding blog 'Mijn 1e werkdag niet zonder Luca, maar met Luca. '

Grote glimlach van Luca :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je