Snap
  • Baby

Midden in de nacht..

Een nacht waarbij mijn moederinstinct mij in de steek liet. Waar had mijn kleine meid nu last van?

Ik schrik wakker van gebrabbel. Wacht even? Gebrabbel?

Aangezien ik mij behoorlijk beroerd voel blijf ik even een paar minuten luisteren naar de ernst van de zaak. Het word me helaas al snel duidelijk dat mijn dochter zonder hulp niet in slaap gaat vallen, dus gaan we samen naar beneden.

Ik vraag mij af wat haar toch heeft wakker gemaakt zo midden in de nacht en loop stap voor stap alles na.

De fles gaat mondjesmaat naar binnen, dus geen honger. Misschien de tandjes? Bij het zien van de dentinox ontbloot ze haar twee mooie tandjes met een glimlach, maar dit blijkt meer omdat ze het lekker vindt dan nodig heeft.

Voordat ik haar weer terug in bed ga leggen, verschoon ik nog even haar luier. Daar tref ik meteen ook de boosdoener.

Welk kind poept nu midden in de nacht?

8 jaar geleden

Ze gaf me dan ook de "Goed zo mama! Goed gedaan!" blik toen ik de boosdoener vond. Mijn man slaapt zelfs door twee krijsende kinderen heen. Maar een sissende vrouw die zegt dat hij dan ook gvd op moet staan hoort hij wel :) Het blijft vreemd volk.

8 jaar geleden

haha die zag ik niet aankomen! Hier zo nu en dan ook een nachtpoeper, hoor ;) weet je dat in ieder geval voor de volgende keer!

8 jaar geleden

hahaha die is goed ;). Tja zelfs mama's zijn soms zo duf dat ze dat niet verzinnen ;). Maar troost je mama's worden hier wakker van en denken er toch nog aan. Het is maar de vraag of papa's zo alert zijn, midden in de nacht, als ze al wakker worden.

8 jaar geleden

haha, ja ook hier wel eens een nachtpoeper gehad :) Dit verwacht je inderdaad op een gegeven moment niet meer :)