{{ message.message }}
{{ button.text }}

Michiels woontip: rookmelders op Toon®

Michiel de Zeeuw, interieurarchitect, legt uit hoe je je huis veiliger kunt maken dankzij slimme designrookmelders.

Afbeelding blog 'Michiels woontip: rookmelders op Toon®'

Als je je ergens veilig wilt voelen, is het wel in je eigen huis. Om dat gevoel te versterken, is het aan te raden om een rookmelder te plaatsen. Geen zin in een lelijke rookmelder aan het plafond? Interieurdesigner Michiel de Zeeuw is expert op het gebied van wonen en vertelt dat er tegenwoordig ook mooie designrookmelders zijn. Deze zijn een stuk kleiner, vallen minder op in je interieur maar geven je toch dat veilige gevoel.

Rookmelder op Toon®

Wist je dat je deze slimme designrookmelders kunt koppelen aan Toon®, de intelligente thermostaat van Eneco? Wanneer er rook in huis ontstaat, geeft Toon je een waarschuwing. Hierdoor kan je snel ingrijpen mocht er iets mis zijn. Ook als je buiten de deur bent. Stel je hebt een pan op het vuur laten staan en er ontstaat rook, dan ontvang je een alert van Toon via de app of je wordt gebeld of je krijgt een sms.
Ben je vaker buiten de deur en ver van huis? Dan kan je ook andere contactpersonen instellen zoals je buren of goede vrienden. Zij kunnen dan direct ingrijpen mocht er een alert afgaan. Ook fijn: Toon stuurt ook een notificatie wanneer de batterij van de rookmelder bijna leeg is. Zo heb je altijd en overal een veilig gevoel.


Bezoek ook de website van Eneco voor meer informatie over rookmelder op Toon.

Meer tips? Lees het artikel over inzicht in je energieverbruik.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je