{{ message.message }}
{{ button.text }}

Michiels woontip: inzicht in je energieverbruik

Ook meer inzicht in je energieverbruik? Interieurdesigner Michiel de Zeeuw vertelt hoe je met behulp van Toon® van Eneco slimmer met energie kunt omgaan.

Afbeelding blog 'Michiels woontip: inzicht in je energieverbruik'

Michiel de Zeeuw kennen we allemaal als dé expert op het gebied van wonen. Wekelijks zien we Michiel voorbijkomen in het RTL4 programma RTL Woonmagazine waarin hij zijn interieur- en stylingkennis deelt. Omdat wonen niet alleen gaat over wat je ziet, maar ook om wat je niet ziet deelt Michiel nuttige tips hoe je slimmer met energie kunt omgaan dankzij Toon van Eneco.

Comfortabel én energiebewust wonen

Bij comfortabel wonen horen tegenwoordig steeds meer apparaten, maar ben je ervan bewust hoeveel deze apparaten verbruiken en hoeveel dat kost? Kortom, ben je je bewust van al je energieverbruik?


Toon
geeft inzicht in je energieverbruik en -kosten. Doordat Toon is gekoppeld aan je energiecontract zie je daadwerkelijk terug hoeveel je op een dag hebt verbruikt. Verbruik je meer dan ingeschat? Dan krijg je direct een melding. Zo is de jaarnota nooit meer een verrassing.

Met Toon kan je ook goed zien dat er meerdere onbewuste energieslurpers in huis zijn. Haal daarom je televisie van de stand-by en je opladers uit de stopcontacten, dat scheelt onbewust al veel energie.
Ook leuk: met de vergelijkfunctie ga je de competitie aan met soortgelijke huishoudens of vrienden die Toon hebben.

Met Toon leer je zo min mogelijk energie te verbruiken zonder op je comfort in te leveren.

Meer tips? Lees het artikel over besparen met Toon® van Eneco.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je