{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met z'n drieen in bed.

Heerlijk hoor, met zijn drieen slapen in het grote bed, en lekker dromen :) ;)

Afbeelding blog 'Met z'n drieen in bed.'

Laatst lagen we lekker met zijn drieen in het grote bed te slapen. Ik, mijn vriend en mijn zoon tussen ons in. Ik schrok opeens wakker, want mijn zoon lag op zijn buik te slapen en stikte in het kussen. Op zo'n moment voel je opeens je hart stil komen te staan en het zweet op je voorhoofd. Ik trok snel met mijn hand zijn lichaam omhoog zodat zijn hoofd uit het kussen getrokken werd.

Op dat moment werd mijn vriendwakker. "Wat ben je aan het doen?" Verward kijk ik hem aan en naar mijn hand.

Blijkt dat we helemaal niet met z'n drieen in bed lagen, maar dat ik het droomde en heel hard aan de arm van mijn vriend aan het trekken was. Oeps. Waar je je onbewust in slaap wel niet mee bezig houdt.

www.mamaletta.blogspot.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je