{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met je kids naar een magisch plekje onder de zon

Een plek waar je samen met de kids kunt genieten van de zon, de natuur, het strand en mooie kleine authentieke dorpjes, dat is Kreta. Kreta heeft zo veel moois te bieden en wij zetten voor jou de mooiste, leukste en fijnste accommodaties voor je op een rijtje. Zo kun jij deze zomer volop gaan genieten met de kids.

Afbeelding blog 'Met je kids naar een magisch plekje onder de zon'

Slapen op een plek waar de stralende zon en natuur samen komen

Wie wil er nou niet iedere ochtend wakker worden met een uitzicht waar je alleen maar van kunt dromen? Bij Ellotis Villas in Kreta kan het allemaal. Wanneer je naar het uitzicht kijkt vergeet je even helemaal dat je vakantie aan het vieren bent op een eiland. De mooie natuur en privézwembad geven je het ultieme vakantiegevoel en.. je hoeft er niet eens voor op ontdekking! Voeg een scheutje van de stralende Griekse zon toe aan dit mooie plaatje en jouw vakantie met de kids kan niet meer stuk! Mocht je toch de ‘ontdekkriebels’ krijgen, geen paniek! Voor de ontdekkers onder ons is een uitstapje naar een van de authentieke dorpjes in de omgeving natuurlijk ook mogelijk. Maar alles wat je nodig hebt voor een vakantie met de kids om nooit meer te vergeten, vind je in Ellotis Villas.

ellotis-villas

 

Logeren tussen de olijfbomen

Honderden palmbomen, zandkorrels zo wit als sneeuw en een heerlijk warm zonnetje, dat is waar je iedere dag van de vakantie van kunt genieten met de kids. Het is in één woord, wauw! Je hoeft niet ver te gaan voor het ‘Bountystrand’, Kreta it is! Logeer op een fantastische plek tussen de olijfbomen, namelijk Villas Delight wat ligt op een steenworp afstand van Bountystrand Vaï. Laat je warm welkom heten door de twee zoons van de eigenaar. Zij vertellen je graag alles over de olijfbomen en de olijfolie die zij ervan maken. Geniet met de kids van alles wat Kreta, de villa en de omgeving je te bieden heeft. Dit wordt een vakantie waar de kids (en stiekem ook jijzelf) het nog vaak over zullen hebben en aan terug gaan denken.

villas-delight

 

Geniet van luxe op het platteland

Het luxe leven op het platteland in Griekenland, is dat wel mogelijk hoor ik je denken? Ja hoor bij Koules Estate komen deze puzzelstukjes bij elkaar. Een prachtige omgeving, privézwembad, olijfbomen en zelfs een groentetuin waar allemaal heerlijkheden te vinden zijn, het is er allemaal te vinden. Geniet samen met de kinderen in jullie eigen privétuin van een smaakvolle barbecue of speel samen een spelletje bij zonsondergang. Dit is Kreta op zijn best!

koules-estate

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Eliza was here, maar de inhoud ervan is van onszelf.

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Kind, #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je