Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama

Met je kids naar een magisch plekje onder de zon

Een plek waar je samen met de kids kunt genieten van de zon, de natuur, het strand en mooie kleine authentieke dorpjes, dat is Kreta. Kreta heeft zo veel moois te bieden en wij zetten voor jou de mooiste, leukste en fijnste accommodaties voor je op een rijtje. Zo kun jij deze zomer volop gaan genieten met de kids.

Slapen op een plek waar de stralende zon en natuur samen komen

Wie wil er nou niet iedere ochtend wakker worden met een uitzicht waar je alleen maar van kunt dromen? Bij Ellotis Villas in Kreta kan het allemaal. Wanneer je naar het uitzicht kijkt vergeet je even helemaal dat je vakantie aan het vieren bent op een eiland. De mooie natuur en privézwembad geven je het ultieme vakantiegevoel en.. je hoeft er niet eens voor op ontdekking! Voeg een scheutje van de stralende Griekse zon toe aan dit mooie plaatje en jouw vakantie met de kids kan niet meer stuk! Mocht je toch de ‘ontdekkriebels’ krijgen, geen paniek! Voor de ontdekkers onder ons is een uitstapje naar een van de authentieke dorpjes in de omgeving natuurlijk ook mogelijk. Maar alles wat je nodig hebt voor een vakantie met de kids om nooit meer te vergeten, vind je in Ellotis Villas.

 

Logeren tussen de olijfbomen

Honderden palmbomen, zandkorrels zo wit als sneeuw en een heerlijk warm zonnetje, dat is waar je iedere dag van de vakantie van kunt genieten met de kids. Het is in één woord, wauw! Je hoeft niet ver te gaan voor het ‘Bountystrand’, Kreta it is! Logeer op een fantastische plek tussen de olijfbomen, namelijk Villas Delight wat ligt op een steenworp afstand van Bountystrand Vaï. Laat je warm welkom heten door de twee zoons van de eigenaar. Zij vertellen je graag alles over de olijfbomen en de olijfolie die zij ervan maken. Geniet met de kids van alles wat Kreta, de villa en de omgeving je te bieden heeft. Dit wordt een vakantie waar de kids (en stiekem ook jijzelf) het nog vaak over zullen hebben en aan terug gaan denken.

 

Geniet van luxe op het platteland

Het luxe leven op het platteland in Griekenland, is dat wel mogelijk hoor ik je denken? Ja hoor bij Koules Estate komen deze puzzelstukjes bij elkaar. Een prachtige omgeving, privézwembad, olijfbomen en zelfs een groentetuin waar allemaal heerlijkheden te vinden zijn, het is er allemaal te vinden. Geniet samen met de kinderen in jullie eigen privétuin van een smaakvolle barbecue of speel samen een spelletje bij zonsondergang. Dit is Kreta op zijn best!

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Eliza was here, maar de inhoud ervan is van onszelf.

 

7 jaar geleden

Wat klinkt dit heerlijk, samen met man en kinderen naar een geweldig plekje onder de zon. Wat een leuke accommodaties hebben jullie uitgezocht en ook op de site staan pareltje. Ik wilde altijd nog een keer naar Portugal. Ik ben er nog nooit geweest, maar de Algarve lijkt mij prachtig. Quinta Dos Amigos klinkt ook erg aantrekkelijk. Een klein dorpje met eigen zwembaden, bloemen en palmbomen. Ik zie mijn kinderen hier al spetteren in het water en lachen van plezier. Wordt het straks: Sterre, Bo en Nikki was here?

7 jaar geleden

Ik krijg gelijk een vakantiegevoel als ik deze foto's zie!

7 jaar geleden

Ik heb hier ooit wel eens van gehoord, maar ik wist niet dat bij iedere accommodatie een auto zat. Volgens mij zit je ook niet direct in de bewoonde wereld, dus daarom is de auto wel belangrijk en heel leuk!

7 jaar geleden

Wij boeken ieder jaar zoiets, lekker op ons gemakje in het huisje. En de kids spelen dan lekker met elkaar. Echt oprecht genieten!