{{ message.message }}
{{ button.text }}

Met je baby uiteten, why not?

Met sinterklaas hadden we het al afgesproken, we zouden een nieuwjaarsborrel houden bij mijn zusje. Maar plannen veranderen.

Afbeelding blog 'Met je baby uiteten, why not?'

Eerst werd er een etentje aan vastgeplakt, de vraag of onze dochter mee zou gaan kwam al even op. We hadden het over een simpel etentje in een eetcafé of zoiets. We dachten, wij eten, zij een potje, geen probleem als we op tijd in het restaurant zijn dan kunnen we ook op tijd weer naar huis. 

Woensdag avond werd ik gebeld door mijn moeder, of we al een oppas hadden. Uhm, nee, waarom? Nou als je sjiek uiteten gaat dan zit je wel even, dus voor een baby misschien niet echt leuk. Nee lijkt me ook niet, maar sinds wanneer gaan we de hele avond tafelen? Dit was toch helemaal niet de afspraak? De communicatie was niet echt goed verlopen zoals wel duidelijk is. Ik zei dat ik wel even zou kijken wat ik kon regelen op zo'n korte termijn. Ik had opgehangen en dacht: dit gaat nooit lukken! Dus toch maar gebeld dat we haar gewoon mee zouden nemen en we zouden gewoon ergens simpel gaan eten. 

Vrijdag zitten we in de trein met de kleine word ik gebeld: We gaan niet naar je zusje, we doen het bij ons. Restaurant was al afgezegd. En toen zaten we zonder plan. Dus thuis toch maar even gekeken of er in de buurt een restaurant was dat nog plek had voor zeven man en een baby. Gelukkig iets gevonden maar het was geen simpel tentje. Thuis iets gekookt voor onze dochter en meegenomen. Het werd ook iets later omdat de plannen waren gewijzigd dus we zaten pas om half 7 aan tafel. Eerst maar een stukje brood dan en ondertussen haar hapje op laten warmen. Ze at heerlijk alles op en keek haar ogen uit. Tijdens ons voorgerecht heeft ze lekker zitten spelen met haar giraf maar toen werd het toch wel een beetje lang stilzitten. Dus eerst bij mij op schoot maar ze was moe en begon in haar oogjes te wrijven. We zaten in een rustige hoek dus ze kon lekker in de maxi cosi werd heen en weer gewiegd en viel als een blok in slaap. Dat was toen ons hoofdgerecht net was gearriveerd dus we durfde een dessert ook nog wel aan. 

En ja hoor toen de koffie kwam werd ze wakker, wat een timing! Flesje gegeven in het restaurant zodat we gelijk door konden rijden naar huis. Thuis schone luier om en in bed en ze ging zonder morren slapen. 

Wat een heerlijke avond, iedereen heeft genoten en het is super goed gegaan. Met een baby uiteten kan dus gewoon! Wat een luxe....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je