{{ message.message }}
{{ button.text }}

met 5 1/2 maand al tandjes

mijn dochter heeft met 5 1/2 maand al tandjes. wat groeit zo'n kind toch snel.

Afbeelding blog 'met 5 1/2 maand al tandjes'

het viel me vorige week zo op dat ze begon te kwijlen. en ja hoor ik ontdekte woensdags  een hard puntje in haar mond. nu die vrijdag was ik het aan het insmeren met spul zodat het niet zo pijn doet, dacht ik zo groot is die tand toch niet?? nu komt er nog een tandje door.  prachtig om te zien die ontwikkeling van zo'n kleine meid. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je