{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mens, waarom ben je altijd zo positief?

Afbeelding blog 'Mens, waarom ben je altijd zo positief?'

Mens, waarom ben je altijd zo positief?

Deze vraag krijg ik regelmatig te horen en dat begrijp ik. Ik laat vaak de leuke dingen zien op social media, maar ook hier hebben we wel eens een meningsverschil, een zeurende peuter puber die snoep of ijs als ontbijt wil, rompers die zijn onder gepoept en kan ik mijn man wel eens achter het behang plakken. Máár, toch blijf ik niet lang in zo een negatieve sfeer hangen, en daar heb ik een reden voor. Deze week komt mijn eerste blog daarover online en zal uitleggen waarom. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je