{{ message.message }}
{{ button.text }}

meer aan het brabbelen dan praten

Mijn zoon is nu 2 jaar en 1 maand. Het cb heeft geconstateerd dat mijn kleine man nog niet echt wil praten.

Afbeelding blog 'meer aan het brabbelen dan praten '

Voor zijn leeftijd zegt hij wel genoeg woordjes maar zinnen zeggen is er nog niet. Het is meer zinnen brabbelen.

Gisteren is de aanvraag geplaatst zodat hij eerder naar de peuterspeelzaal gaat. Hij heeft een klein zetje in de rug nodig. Door het nieuws voelde ik me een slechte moeder. Ik ga dan aan mezelf twijfelen...praat ik wel genoeg tegen hem...lees ik hem wel genoeg voor...stimuleer ik hem wel. Al die dingen doe ik voor mijn gevoel wel. Ik denk dat iedere moeder wel eens aan zichzelf twijfelt. Ondanks dat onze zoon nog niet echt praat is het een super vrolijk jongentje. Gaat altijd op ontdekking uit, zegt iedereen gedag op straat en daardoor maakt mama ook altijd een praatje met iedereen. Nu is het afwachten wanneer we gebeld worden of een brief krijgen zodat me kleine man naar de peuterspeelzaal kan. Het zal wel moeilijk voor me zijn ik ben 24 uur per dag bij me kind. Nu moet ik de zorg uit handen geven. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je