{{ message.message }}
{{ button.text }}

Medela Swing maxi

Afbeelding blog 'Medela Swing maxi'

Soms kan het voor komen dat je even niet ‘live’ borstvoeding kan geven aan je baby. Bijvoorbeeld als je weer aan het werk gaat, met je vriendinnen gaat winkelen of met je partner een hapje buiten de deur gaat eten. Dan is een borstkolf een ideale oplossing voor jou. De Medela Swing maxi is zeker een ideale oplossing voor jou als je graag tijd bespaart, want met Medela Swing maxi kun je twee borsten tegelijk afkolven! Hier zitten een aantal grote voordelen aan. Uit onderzoek is gebleken dat bij dubbel afkolven de borst beter geleegd wordt. Met deze dubbele elektrische borstkolf kan je 18% meer afkolven dan met een enkele elektrische kolf. Omdat de borsten met dubbel kolven beter worden geleegd, heeft de afgekolfde moedermelk bovendien een hogere energiewaarde.

Beter afkolven door de meest natuurlijke technologie

Medela laat zich inspireren door je baby. De technologie die Medela gebruikt voor haar borstkolven is gebaseerd op onderzoek van de Universiteit van West Australië (UWA), waar het meest vooruitstrevende onderzoek naar borstvoeding ter wereld gedaan wordt. Daar werd ontdekt dat je baby eerst sneller en zachter zuigt om je melk te laten toeschieten en daarna langzamer en dieper om te drinken: in 2 fases dus. Dit verwerkte Medela in haar borstkolven, om jouw kolfsessies sneller, efficiënter en comfortabeler te maken. Medela Swing maxi is uitgerust met de unieke Medela 2-Fase Afkolftechnologie.

Precies waarnaar je op zoek bent

Zoek jij een kolf die twee borsten tegelijk afkolft, makkelijk in gebruik is, elektrisch is, ook te gebruiken is op batterijen, jou tijd bespaart en je kindje van voedzamere melk voorziet? Dan is Medela Swing maxi de ideale borstkolf voor jou! De Medela Swing maxi is speciaal geschikt voor moeders die tot 9 keer per week kolven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je