{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamatorial: multifunctionele baby inbakerdoek

IMPS&ELFS inbakerdoek, heerlijk zacht en fijn om te gebruiken bij je baby. Vooral bij het in bad doen of na het zwemmen.

Afbeelding blog 'Mamatorial: multifunctionele baby inbakerdoek '

Mamatorial: multifunctionele baby inbakerdoek 

Ik gebruik de mooie zachte doek van IMPS&ELFS graag na het in bad doen van mijn 6 maanden oude zoontje. Normaal gesproken gebruik ik gewone hydrofiele doeken, maar deze zijn vaak hard en stug. Het voordeel van deze inbakerdoek is dat hij lekker zacht blijft. Zelfs na het wassen!

Ook neem ik de doek graag mee naar het zwembad. Ik kan mijn zoontje er lekker in inwikkelen na het zwemmen. De doek absorbeert supergoed! Ideaal! Laatst gebruikte ik de doek ook toen ik met mijn mannetje naar het consultatiebureau ging. Hij is makkelijk op te vouwen en daardoor makkelijk mee te nemen. 

Als ik op visite ga, vergeet ik vaak om een speelkleed mee te nemen, ook daar is deze doek ideaal voor zodat mijn zoontje er lekker op kan liggen. Ook bij de kinderwagen, als je aan het wandelen bent, kun je deze doek gebruiken als zoncover. Omdat hij lekker luchtig is, komt er genoeg zuurstof doorheen.

Je kunt deze doek ook gebruiken voor het inbakeren, maar daar is mijn zoontje al te oud voor, dus dit heb ik niet kunnen uittesten.

De doek is ook ideaal als je je baby borstvoeding geeft. Je borst is dan niet direct zichtbaar. Wist je dat deze doek zelfs te gebruiken is om je buik in te binden, zodat je eraan herinnerd wordt om je buikspieren weer te gebruiken? Voor veel kersverse moeders een uitkomst J!

Deze doek kan ik iedereen aanraden die graag gaat zwemmen met zijn kleintje. Ook als speelkleed, inbakerdoek, borstvoedingsdoek kun je hem gebruiken. Multifunctioneel dus! Bestellen kan in de Mama en Kind webshop van wehkamp.nl.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je