{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamatorial: Grote boodschap

Vanaf nu loop ik ‘hipperdepip’ naar een verschoonruimte met op 1 arm een kind en in mijn andere hand het alles-in-één-systeem!

Afbeelding blog 'Mamatorial: Grote boodschap'

“Oh nee, niet nu toch?!” Op de een of andere manier hebben kinderen altijd de eigenaardige eigenschap om een volle luier te produceren als je net onderweg bent, of je gesetteld hebt bij dat gezellige koffietentje of juist je handen vol hebt aan tassen, de buggy, flesjes etc. Ach… dat hoort erbij en dus hup, kind op m’n arm en op weg naar een verschoonruimte. Op zoek naar een luier (tuuuuurlijk onder in m’n tas), billendoekjes en, oh ja, ook nog iets voor de kleine man om op te liggen… Pffff wat een gedoe en ik heb mijn handen vol!

Gelukkig werd ik door een vriendin getipt op een etui en verschoningsmatje speciaal voor dit soort momenten. De etui klap je open, links passen er een stuk of 3 luiers in en rechts de billendoekjes met een uitsparing zodat je er makkelijk bij kunt. Een bijpassend verschoningsmatje met een lekker makkelijk schoon te maken stofje en dit allemaal in hip design. Je hoeft niet een complete luiertas mee te sjouwen, want het past gewoon zo in je (hand)tas. Super tip! Direct snel en simpel besteld bij Wehkamp, via de site: www.wehkamp.nl/mamaenkind (prima site overigens) en de volgende dag had ik het in huis. Het is van Kipkep en je kunt alles vinden via: http://www.wehkamp.nl/mama-kind/luiers/IFK/C50_C57_IFK/.

Toen ik het pakketje uitpakte viel me direct de hoge kwaliteit van de stoffen op, ik dacht eerst te zien op de website dat de buitenkant van plastic was, maar als ik het zo vast heb, voelt het aan als een soort combi van katoen en satijn. Daar boft mijn kleine maar mee als hij daar lekker op ligt! Vanaf nu loop ik dus ‘hipperdepip’ naar de verschoonruimte met op 1 arm een kind en in mijn andere handhet alles-in-één-systeem. Zonder veel poespas heb ik de ‘oh-nee-niet-nu-toch?!-momenten’ onder controle!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je