{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mamatorial: Baby + Kou = Kruik!

Het wordt kouder op de slaapkamer van Lena (6 mnd). Baby + Kou = Kruik! Op wehkamp.nl vond ik de Zensy Soft Babywarmer. Dat is is een zachte kruik met vloeistof die elektronisch moet worden opgeladen/verwarmd. Dat duurt 4 minuten en daarna geeft het 4/5 uur lang warmte. Aanrader!!

Afbeelding blog 'Mamatorial: Baby + Kou = Kruik! ' Achtergrond blur afbeelding

Ja, het is toch echt een beetje zover: de winter is hier! Ik houd van schaatsen, sneeuw en warme chocolademelk maar dat het kamertje van Lena (6 mnd) ’s nachts afkoelt vind ik iets minder. De hele avond de verwarming aan laten zie ik niet zo zitten dus hoog tijd voor een kruikje!

Ik ben elke week wel een keer te vinden in de Mama& Kind shop van wehkamp.nl. De website is super fijn en inspirerend dus het is altijd chill om er een beetje door heen te navigeren. Meestal ben ik nergens naar op zoek en heb ik ook niet de intentie om iets aan te schaffen. Maar het fijnste is als er, zoals nu, iets nieuws moet komen en ik hoef er niet eens met mijn man over te discussiëren… Baby + Kou = Kruik!

Ik zat eerst te zoeken tussen de traditionele aluminium kruiken totdat ik de Zensy Soft Babywarmer tegen kwam. Iets heel anders dan die grote dingen waar je zelf heet water in moet doen. De Zensy is een zachte kruik met vloeistof die elektronisch moet worden opgeladen/verwarmd. Dat duurt 4 minuten en daarna geeft het 4/5 uur lang warmte. Bij wehkamp.nl kost het rond de 30,-. Dat lijkt misschien duurder dan de aluminium kruik maar de hoes komt er gratis bij dus dat maakt het verschil weer kleiner. Er is wel meer keuze qua hoezen bij de aluminium kruik. Bij de Zensy moet je het doen met de witte hoes die erbij komt. Die b.t.w. wel lekker zacht is voor als je hem ooit zelf even in je nek wilt leggen…

Lena vond het super leuk toen het pakketje thuis werd bezorgd want de verpakking van wehkamp.nl was vrolijk en maakte interessante geluidjes. De doos van de Zensy zag er ook leuk uit en toen de roze kruik tevoorschijn kwam was Lena al helemaal geobsedeerd.

Op de website stond voldoende info om ervoor te kiezen om het product aan te schaffen. Ik vroeg mij wel af met welke vloeistof het kruikje precies gevuld is en hoe het hele oplaadproces werkt. Ik had gehoopt daar meer over terug te vinden in de bijsluiter maar daar werd niet specifiek op in gegaan.

Het opladen van het kruikje was super makkelijk en zo gepiept. Het kruikje was redelijk warm dus het hoesje eromheen doen was wel wat heet voor de handen. Ik denk dat er met ervaring wel trucjes ontstaan om die hitte te vermijden.

Voor het slapen gaan heb ik het kruikje al in Lena’s ledikantje gelegd. Toen Lena naar bed moest was het heerlijk warm. Ik heb het kruikje nog even, bij het voeteneinde en boven de deken, in het bedje laten liggen. Door de vorm en het materiaal kan het niet rollen en het is geseald. Toen wij gingen slapen heb ik het er weer uit gehaald. Lena had het heerlijk warm en ik denk dat het echt goed heeft geholpen. Aanrader!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je