Snap
  • Baby

Mama-top 8 van grote veranderingen in een paar weken

DJ wordt volgende week 7 maanden & ik sta echt versteld van de omslag die zij de afgelopen weken heeft gemaakt.

Dat er in een paar weken tijd veel kan veranderen is voor mij niet gek, maar dat er daadwerkelijk een gigantische omslag plaats kan vinden sta ik toch wel wat van te kijken.

Hieronder lezen jullie mijn mama-top 8 van grote veranderingen in een paar weken:

  1. DJ eet en drinkt alsof ze een dreumes van 1,5 jaar is. Ze heeft de flesvoeding volledig ingeruild voor brood, kaas, pindakaas, tomaat, mandarijntjes, druiven, banaan, peer, aardappeltjes, groenten, pasta’s, vlees, vis en drinkt daarbij alleen nog maar roosvicee met water uit een tuitbeker.
  2. DJ krijgt geen medicatie meer voor haar verborgen reflux.
  3. DJ zit in de kinderstoel alsof ze nooit anders gewend is.
  4. DJ rolt van buik naar rug.
  5. DJ zit zelfstandig op de grond en in de box met daarbij een big smile van oor tot oor.
  6. DJ kan tegenwoordig ook zitten in bad en heeft aan twee handjes te kort om te spelen, de bad-eentjes vliegen door de badkamer.
  7. Mama heeft het aankleedkussen uit de keuken en badkamer gehaald, we verschonen nu alleen nog op DJ haar kamer. Wat een ruimte hebben we weer in de keuken en de badkamer!
  8. Kopjes koffie, telefoons en afstandsbedieningen zijn niet meer veilig. DJ verplaatst zich zelf al als ze bij je op schoot zit, ze kan niet stil zitten en wil alles, maar dan ook echt alles pakken.

Onze dame wordt volgende week 7 maanden & ik sta echt versteld van de omslag die zij de afgelopen weken heeft gemaakt. Ze is zoveel vrolijker nu ze alleen maar vast voedsel krijgt en ze fysiek meer kan dan voorheen. Wat een heerlijkheid!

Veel liefs,
Rita

7 jaar geleden

En vanaf nu zal het alleen maar sneller gaan met de ontwikkeling! Nog even en ze wandeld zo je hele huis door ;)

7 jaar geleden

Grappig, ik bedacht me gisteren dat ik een blog als deze wilde schrijven wanneer m'n zoon vandaag bij zijn vader is ;) ongelooflijk hoeveel die kleintjes leren hè?! Ik vind dat zo knap en bijzonder om te zien! Het cliché is echt waar: de eerste jaren gaan zo snel,, Van kleine afhankelijke babies veranderen ze ineens in mini-mensjes die van alles kunnen!