{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama-top 8 van grote veranderingen in een paar weken

DJ wordt volgende week 7 maanden & ik sta echt versteld van de omslag die zij de afgelopen weken heeft gemaakt.

Afbeelding blog 'Mama-top 8 van grote veranderingen in een paar weken'

Dat er in een paar weken tijd veel kan veranderen is voor mij niet gek, maar dat er daadwerkelijk een gigantische omslag plaats kan vinden sta ik toch wel wat van te kijken.

Hieronder lezen jullie mijn mama-top 8 van grote veranderingen in een paar weken:

  1. DJ eet en drinkt alsof ze een dreumes van 1,5 jaar is. Ze heeft de flesvoeding volledig ingeruild voor brood, kaas, pindakaas, tomaat, mandarijntjes, druiven, banaan, peer, aardappeltjes, groenten, pasta’s, vlees, vis en drinkt daarbij alleen nog maar roosvicee met water uit een tuitbeker.
  2. DJ krijgt geen medicatie meer voor haar verborgen reflux.
  3. DJ zit in de kinderstoel alsof ze nooit anders gewend is.
  4. DJ rolt van buik naar rug.
  5. DJ zit zelfstandig op de grond en in de box met daarbij een big smile van oor tot oor.
  6. DJ kan tegenwoordig ook zitten in bad en heeft aan twee handjes te kort om te spelen, de bad-eentjes vliegen door de badkamer.
  7. Mama heeft het aankleedkussen uit de keuken en badkamer gehaald, we verschonen nu alleen nog op DJ haar kamer. Wat een ruimte hebben we weer in de keuken en de badkamer!
  8. Kopjes koffie, telefoons en afstandsbedieningen zijn niet meer veilig. DJ verplaatst zich zelf al als ze bij je op schoot zit, ze kan niet stil zitten en wil alles, maar dan ook echt alles pakken.

Onze dame wordt volgende week 7 maanden & ik sta echt versteld van de omslag die zij de afgelopen weken heeft gemaakt. Ze is zoveel vrolijker nu ze alleen maar vast voedsel krijgt en ze fysiek meer kan dan voorheen. Wat een heerlijkheid!

Veel liefs,
Rita

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je