{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama's bakken taarten

Afbeelding blog 'Mama's bakken taarten' Achtergrond blur afbeelding

Mama’s bakken taarten. Ik dacht deze week: "Als ze nog zou leven, zou ik zelf een taart voor haar bakken". Die gedachte maakte me zo verdrietig. Ik had zo graag een taart voor d’r gebakken. Toen had ik het daar met een vriendin over en ik dacht later; “waarom bak ik niet gewoon een taart?” Terwijl ik bezig ben denk ik; “mama’s bakken taarten”... Dit hoort erbij. Ik bak met veel gemixte emoties een mooie regenboog 🌈 taart voor de eerste verjaardag van ons zo geliefde meisje Rachel💕 #Voor altijd mama van Rachel, ik hou zoveel van jou, je bent bedoelt om te leven, voor altijd, mis jou zoveel# 💕🌈💕

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je