Snap
  • Baby
  • Voeding
  • Gezond
  • post

Mama maakt zich zorgen

Kleine man wilt geen melk meer

Vorige week zijn we een weekje in Adana bij mijn schoonfamilie geweest. Hartstikke gezellig! Alleen werd de kleine man weer flink ziek. Weer een flinke keelontsteking en hij moest antibiotica. Sinds de eerste dag antibiotica, pakte hij de fles niet meer. Maar gelukkig kreeg hij nog wat binnen via de borst en at hij verder nog goed. Echter kwamen we dit weekend weer thuis en sindsdien pakt hij ook de borst niet meer. Hij heeft 2 dagen erg slecht gegeten, gelukkig gaat dat nu wat beter. Maar nog steeds weigert hij zowel de fles als de borst.

Hij drinkt wel uit een tuitbeker, maar geen melk. Ook een papje wilt hij niet. Zodra hij de fles ziet, of ik hem aan probeer te leggen, of hij merkt dat er melk in zijn tuitbeker zit, begint hij gefrustreerd te gillen. Wat is dat toch? Door dat hij geen flesje melk drinkt voor het slapen gaan, wordt hij 's nachts wakker van de honger. Gillen, brullen, maar weigeren iets te eten, zo zielig! En dan uren lang wakker.. Wat kun je je dan als mama een zorgen maken, ook al is hij overdag wel gewoon vrolijk en speelt hij lief.

Morgen gaan we eventjes op controle, toch maar even laten nakijken of er iets lichamelijks is of niet. Hopelijk is mijn kleine lieve mannetje gauw weer de oude!

10 jaar geleden

Fijn!!

10 jaar geleden

Helaas, hij wou het niet eens proberen! Hij zag de fles en begon wederom te gillen! Mááááár! Hij pakte de borst weer! Joepie! Een goed begin!

10 jaar geleden

Nou inderdaad, wie weet of het koud wel lukt, succes!

10 jaar geleden

De keelontsteking is gelukkig over! Maar wat blijkt: hij krijgt weer twee tandjes door.. En de dokter vertelde dat warme melk drinken met doorkomende tandjes vervelend kan aanvoelen voor de keel.. Nooit van gehoord! Google ik, en ja hoor! Is zeker mogelijk.. Dus nu aanvullende vitamine en mineralen siroopje gehad, omdat hij al 10 dagen geen melk meer binnenkrijgt, maar vanavond ook maar eens koud aanbieden, je weet het nooit!