{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama fit... terugkomdag!

Ik schreef een paar keer over de Mama Fit cursus die ik tijdens mijn zwangerschap heb gedaan... Nu is het alweer bijna tijd voor de laatste "les"!

Afbeelding blog 'Mama fit... terugkomdag!' Achtergrond blur afbeelding

Vorige week kreeg ik een mailtje van de instructrice dat het alweer een half jaar geleden is dat we onze eerste les hebben gehad en dat het nu bijna tijd is voor de laatste "les"; de terugkomdag met alle baby's!

Jeetje, dat dat alweer een half jaar geleden is. De tijd vliegt echt. Zo zit je de weken af te tellen tot je met verlof mag en zo moet je over anderhalve week alweer aan het werk! (Ik wou dat we hier ook een jaar zwangerschapsverlof kregen, net als in sommige andere landen...)

Over 2 weken dus de laatste "les" Mama Fit. Ik ben benieuwd naar de kleintjes van de andere 3 meiden. Toevallig dat we alle 4 een meisje hebben gekregen! Ik ben als eerste van de groep bevallen (ik was ook als eerste uitgerekend, dus zo gek is dat niet), en ons meisje was tijdens de geboorte het kleinst. Ik ben heel benieuwd of ze nu nog steeds de kleinste is, misschien wel een stuk groter, of dat je niet zoveel verschil ziet (toch leuk om een beetje te vergelijken).
En ik ben ook erg benieuwd naar de bevallingsverhalen.

Dus de terugkomdag wordt dan vast de leukste "les" van allemaal, aangezien ik de sportlessen niet echt leuk vond ;-)
Ik ben benieuwd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je