Snap
  • Baby
  • mama
  • opvoeding
  • vakantie
  • zomervakantie
  • mamaendochter

Mama dochter date

Elke vakantie hebben Juul en ik zeker een keer mama dochter date. Van te voren bedenken we wat willen gaan doen. En het moeten volgens Juul vooral echte meiden dingen zijn! 

Dit jaar gingen we weer naar het mooie Franse dorpje Ruoms tijdens onze vakantie in de Ardèche. Mevrouw wilde naar zo’n visspa, shoppen en een terrasje pakken. 

Alles van haar lijstje hadden we gedaan. Mevrouw was drie armbandjes rijker, haar voeten weer mooi schoon en een crêpe op het terras. We kwamen onverwachts ook nog midden in een heus dorpfeest terecht. Oftewel een mega geslaagde dag! Hoogtepunt bleef toch wel dat de visjes aan haar voeten knabbelde zoals Juul het zelf omschreef. 

Ik geniet altijd van deze momenten samen. Het gaat uiteindelijk niet over wat we doen, maar gewoon even alle aandacht van mama. Met drie kinderen is de aandacht verdelen niet altijd even makkelijk en tijdens deze dates hebben we de leukste gesprekken en kom ik ook altijd meer te weten over haar mooie eigenwijze karaktertje. 

Juuls leukste date met mama was een dagje naar Amsterdam en afgelopen december gingen we voor haar verjaardag naar Parijs, maar toen was papa er ook bij. Even alleen met onze grote meid die dan weer ons kleine meisje is.. heerlijk! Ik kijk al uit naar de volgende date. 

Doen jullie dit ook wel eens? Even quality time met een van je kinderen. 

Gijs heeft al besloten dat onze volgende date naar een klimpark moet zijn.. Wish me luck! ;-) 

Liefs,

Janneke 

4 jaar geleden

Leuk hier 4 kids 1 meisje 12 en 3 jongens 9 6 en 2 wij doen ook elke vakantie even 1 op 1 met de Kids ik was deze keer ook naar Amsterdam met haar eerst body world toen even shoppen terrasje pakken en eten bij de mc we hebben erg genoten en de jongens ook om en om met papa 1 naar de film en de andere wilde dolfinarium de jongste met mama naar sprookjeswonderland.. Heerlijk hoor als ze allemaal even een 1 op 1 dagje hebben met papa of mama hebben en ook belangrijk voor het kind zelf. Die van ons vinden het altijd erg fijn..