{{ message.message }}
{{ button.text }}

Maggie uit 'Floortje naar het einde van de wereld' zwanger!

Maggie Doyne (30) stal de harten van vele kijkers in 'Floortje naar het einde van de wereld'. Zij richtte een weeshuis op met meer dan 40 kinderen en is nu in verwachting!

Afbeelding blog 'Maggie uit 'Floortje naar het einde van de wereld' zwanger!'

In het programma van Floortje werd Maggie geportretteerd, die haar leven in het teken heeft gezet van de weeskinderen in Nepal. Op haar 18de maakte ze tijdens een reis kennis met het land en besloot er een school te bouwen en weeshuis op te zetten. Maggie ontving hiervoor de CNN Hero of the Year Award.

Maggie maakte heftige dingen mee in het weeshuis: één van haar weeskinderen, Ravi, overleed na een noodlottig ongeval. Het jongetje werd als baby zwaar ondervoed naar het weeshuis gebracht en was zeer dierbaar voor Maggie. 

Nu is er mooi nieuws: Maggie is zwanger! De kinderen in Nepal kunnen niet wachten tot hun broertje of zusje er is! Aan de foto's te zien duurt dat niet zo lang meer...

Bron: Libelle

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je