{{ message.message }}
{{ button.text }}

Maar dit wist ik niet!

Afbeelding blog 'Maar dit wist ik niet!' Achtergrond blur afbeelding
Megan is in middels al weer 4mnd en 3wkn, wat gaat het allemaal hard! Het lijkt wel als of ik gister nog op de bank zat met mn dikke buik te wachten op de bevalling en nu word het al een heel mensje! In alle jaren dat we op dit mooie mensen hebben moeten wachten wist ik het.... Ik wist dat ik heel graag moeder wilde zijn... Ik wist dat ik er alles voor over zou hebben om moeder te mogen worden... Ik wist dat ik alles zou doen om dat gelukkige kindje alle liefde zorg en aandacht zou geven... Ik wist ook dat het ons zou lukken... Maar wat ik niet wist....... Was dat ik het zo leuk zou vinden! Ja je leven is veranderd en ja het staat op z'n kop... En uit eten gaan is niet meer het zelfde, we gaan nu om 7uur ipv om 9uur... Als we op pad gaan dan heb ik een hele kinder kamer aan spullen bij me en rustig op visite zitten praten is er niet meer bij... Even snel de deur uit lopen om nog een boodschap te doen is ook verleden tijd.. En zo kan ik nog een hele lange lijst opnoemen van dingen die veranderd zijn en niet meer het zelfde worden als voorheen............  Maar oh wat is het leuk! Megan lacht wat af op een dag! Word boos als iets niet lukt, en schreeuwd d'r longen uit d'r lijf als ik iets te lang doe over het maken van d'r flesje... Ze kan wel 15min lang spelen met haar Giraf en minuten lang staren naar d'r aap... Heel boos kan ze worden als ze op haar buik ligt en niet meer op haar rug kan komen.. Ook word ze heel boos als ze probeert te kruipen en dit niet lukt.. Eigenlijk wil ze alles tegelijk....hihi Elke dag met haar is een feest, of ze nu vrolijk is of huild! Het kan me allemaal niet schelen want ze is bij ons en ze is van ons en alleen die wetenschap maakt me al blij

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je