{{ message.message }}
{{ button.text }}

Maak je maar niet druk

Niet op facebook!!!

Afbeelding blog 'Maak je maar niet druk' Achtergrond blur afbeelding

Ons dochtertje, onze trots! Maar wat is het soms zwaar om een zorgenkindje te krijgen!
In 2015 kwamen wij er achter dat we een gezin gingen worden.
De zwangerschap verliep voorspoedig. Bij de 20 weken echo werd er iets gezien bij het ruggetje. Ondertussen stond er 1 echoscopiste en 2 gynaecologen naast me. Na veel onderzoek kregen we een afspraak voor een 20 weken echo bij een gespecialiseerde gynaecoloog. Deze zag ook iets aan het ruggetje, maar we kregen te horen. Maak je niet druk, het ziet er niet ernstig uit. Met 30 weken kijken we nog een keer. Prima, nuchter als we zijn maakte wij ons niet druk. Ook bij de 30 weken werd ons hetzelfde verteld. Als ze geboren wordt even laten checken bij de kinderarts.
Met 37 weken werd de bevalling ingeleid ivm zwangerschapsvergifteging.
Na 9 uur werd ons meisje geboren. Wat waren we gelukkig. Niks aan de hand. Na 1,5 uur gingen ze ons meisje wegen en aankleden. Toen kwam de gynaecoloog vertellen dat ons meisje geen anus had, de kinderarts kwam eraan. We moesten er rekening mee houden dat ze ook nog een jongen zou kunnen zijn. Want de aanleg bij 4 weken zwangerschap was niet helemaal goed gegaan. Verschrikt en beduusd kwam van ons de vraag en nu?
Er wordt een ambulance geregeld en jullie dochter gaat zsm naar een academisch ziekenhuis. En dan stap je in de medische mallenmolen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je