{{ message.message }}
{{ button.text }}

Maagd Lauren (29) is zwanger

Lauren heeft nog nooit seks gehad maar is nu in verwachting van haar eerste kindje

Afbeelding blog 'Maagd Lauren (29) is zwanger'

De Canadese Lauren (29) liet in een openhartig interview weten dat zij in haar leven nog geen enkele keer seks heeft gehad, maar wél zwanger is. 

Lauren groeide op in een diepreligieuze gemeenschap en is geboren met hypopituïtarisme, wat betekent dat haar hypofyse niet de juiste hormonale boodschappen naar de andere klieren in mijn lichaam stuurt, zoals haar adrenalineklier of eierstokken.

Door het hypopituïtarisme ben ik erg laat in de puberteit beland. Ik zou er zelfs zonder bijkomend oestrogeen helemaal niet in beland zijn. Ik ben daarmee begonnen louter omdat er om mij gelachen werd.

Zwanger worden was de grootste uitdaging, en waarschijnlijk zelfs onmogelijk. De endocrinoloog raadde haar IVF aan, maar verwees haar toch door naar een vruchtbaarheidskliniek. Na een jaar op de wachtlijst te hebben gestaan stond de afspraak eindelijk ingepland. En toen veranderde alles.

Lauren raakte zwanger van een spermadonor en wordt in juni een alleenstaande moeder. Sinds ze zwanger is mist ze wel eens iemand om mee uit te gaan of seks mee te hebben. Maar dat is niet wie ze echt is.

Dit is mijn middenvinger naar alle mensen die vonden dat ik niet zwanger mocht worden omdat ik nog niet getrouwd ben. Ik word geen mama om religieuze redenen. Integendeel. Als je mij zegt dat ik iets niet mag, doe ik het toch.

Alleenstaand
Daten bleek niet goed voor haar uit te pakken en voor Lauren is het gemakkelijker om met niemand rekening te hoeven houden. Lauren: “Ik ben al wel gekust geweest, maar dat was erg gênant. Het is niet meteen iets wat ik wil herbeleven. Ook masturberen heb ik geprobeerd, maar ik vond het niet echt leuk. Ik heb het nooit meer opnieuw gedaan.”

Wat we van Lauren kunnen leren
“Ik denk dat het er gewoon om gaat jezelf te leren kennen. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je je voelt bij je keuzes. Ik weet waar ik me goed bij voel, ik weet wat ik wil."

Bron: Nieuwsblad.be

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je