{{ message.message }}
{{ button.text }}

Long long time ago!!!

Het heeft even geduurd maar daar ben ik weer.....

Afbeelding blog 'Long long time ago!!! ' Achtergrond blur afbeelding

Tijdens week 15 van de zwangerschap heb ik besloten om tijdelijk de stekker uit mijn blog te trekken... ik was continu zo moe. Wou en deed alleen maar slapen wanneer ik kon. Ik moet toegeven dat zwanger zijn terwijl je al een peutertje hebt rondrennen erg pittig is. Chapeau voor de dames die het nu doorstaan....

We maken nu dus even een sprong door de tijd.

tijdens de weken die volgen lijkt het erop dat ons kleintje niet zo'n kleintje is... (het zal ook weer niet)... Er werd weer een grote baby voorspeld. De metingen logen er niet om en ik werd er zenuwachtig van. Mijn buik was al zo groot en deze zou waarschijnlijk nog groter worden. Ik waggelde al vroeg maar het kon me niks schelen. De kleine deed het fantastisch en wat wil je als zwangere vrouw nog meer... (nou uhhhh heb je even?? hahahaha) Nee even zonder gekheid, ik voelde me alles behalve energiek en fit maar ons kleintje deed het heel erg goed. De 20 weken echo ging er aan komen en dat is voor mij een moment wat erg spannend blijft. Ook dit keer kreeg ik weer een GUO (uitgebreide 20 wekenech) omdat ik een aangeboren hartafwijking heb. Wat zal de echo prijsgeven......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je