{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lois 1 jaar

Ja het is een groot feest geweest! Lois is 1 jaar geworden! Slingers, taart, cadeau en alles erop en eraan!

Afbeelding blog 'Lois 1 jaar' Achtergrond blur afbeelding
Ja het is een groot feest geweest! Lois is 1 jaar geworden! Slingers, taart, cadeau en alles erop en eraan! Als ik naar mijn meisje kijk denk ik "je bent nog een echte baby". Ze kan nog steeds niet alleen zitten, laat staan kruipen. Tijgeren doet ze wel als ik haar op mijn schoot wil laten staan doet ze net of ze er geen benen onder heeft. Weet dat elk kind het in zijn of haar tempo wil doen maar ze heeft 5 goede voorbeelden boven zich en snap er als ervaren mama van 6 dus ook niks meer van. Dit heb ik zo bij de andere niet gezien. En iedereen roept wel van; "ooh Wen maak je niet druk, je hebt er 5 leren lopen en zitten, ze is gewoon laat." Maar toch als moeder heb ik er toch een ander gevoel over. Ik heb besloten om na de vakantie als onze kleine dame zich niet verder ontwikkeld eens even naar de huisarts te gaan is kijken wat die zegt. Wat denken jullie ben ik te bezorgt of niet?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je