{{ message.message }}
{{ button.text }}

Logeren, kleding & billendoekjes.

Mijn lieve kindje uit logeren zodat papa en mama even opstap kunnen.

Afbeelding blog 'Logeren, kleding & billendoekjes.'

Sophie is vrijdag bij mij ouders wezen logeren. Wij hadden de verjaardag van Melissa dus dat was een mooie kans om even een avondje zonder kindje te zijn. Ik moet zeggen dat ze pas 2x eerder uit logeren is geweest en dat ik het allemaal nog niet doe zonder moeite. Gelukkig hebben de meeste moeders dat gevoel denk ik. Maar toch toen ik haar eenmaal had weg gebracht en zij het allemaal prima vond hebben we de knop omgedraaid en waren we weer even ‘Yara & Michel i.p.v. mama en papa’ voor die ene avond haha. De verjaardag was in een leuk cafeetje met een verschrikkelijke live band ( sorry ) in Hoofddorp. Na een paar uurtjes gezellig te hebben gezeten bedacht ik me opeens dat het wel erg lang geleden was dat ik een keer ‘uit’ ben geweest. Dus ik gevraagd of er mensen mee wilde naar de stad in Amsterdam. Niet veel animo maar gelukkig wilde één van mijn vriendinnetjes wel mee, ook kwamen mijn collega’s daar naar toe. Hun zijn daar vaste klant elke vrijdag maar ik kan eigenlijk nooit mee. Dit was wel een goede dag om toch een keer mee te gaan. Maar hoe ga je ook alweer naar de stad? Vroeger ging ik met de scooter of de bus/nachtbus maar no way echt niet meer. Gewoon lekker met de auto. Nou ga jij daar maar eens een plekje vinden, gelukkig was het niet zo’n heel groot probleem en stonden we al snel in ‘Jantjes verjaardag’. Ik was er nog nooit geweest maar best een leuke tent voor een keertje. Ik heb me helemaal scheel gedanst, ik hou zo van dansen alleen kan ik het niet. Maar dat maakt mij dan niets meer uit. Rond een uur of 2 begon ik al een beetje scheel te kijken, ‘ik ben dit echt niet meer gewend’. Maar het was zo gezellig dat ik hem door heb getrokken tot half 4. Om 4 uur lag ik eindelijk in mijn bed, vies stinkend naar rook‘BAH’! dat was ik even vergeten! Michel had ook wat gedronken bij de verjaardag en dat kon ik goed merken omdat hij in slaap was gevallen met de TV aan en niet meer echt aanspreekbaar was haha. Nou dat betekend dat we allebei een top avond hebben gehad! De volgende dag om half 1 weer lekker mijn kleine wijfie opgehaald. Voorlopig blijft ze weer lekker thuis want ik heb er toch wel heeeel erg gemist!

Verkopen jullie wel eens kleding via marktplaats of facebook? Ik wel! Nu Sophie weer wat gegroeid is, is het weer tijd om haar oude kleding te verkopen. Dus ik heb het allemaal leuk online gezet, zoveel leuke kleren en schoentjes. Maar er wordt gewoon niet op gereageerd! Waarschijnlijk heb ik gewoon een aparte stijl en vinden mensen het niets haha. Dan toch maar bewaren voor een tweede he? Ook heb ik veel kleding naar ‘Stichting babyspullen’ gebracht, ik vind dat een mooi doel. Dus als jullie wat overhebben, daar kun je het schenken aan ouders die het niet zo breed hebben. Op veel plekken hebben zij containers staan waar je het naar toe kunt brengen zodat hun er een mooi starterspakket van kunnen maken voor de baby’s die opgroeien in armoede.

Ik weet niet of jullie de actie van de Etos van de week gezien hebben maar de billendoekjes waren flink in de aanbieding. Vroeg op gestaan en Sophie naar de crèche gebracht om op tijd bij de winkel te kunnen zijn. Voor een koopje moet je af en toe wat over hebben toch!Uiteindelijk was ik om 9 uur bij de crèche ( Jaja dat is niet zo heel vroeg maar eerder redden we niet! Als je mijn vorige blogs gelezen hebt dan weet je dat Sophie een grote slaapkop is! ).‘Dikke kus mama gaat weg, tot vanmiddag!’ snel richting de Etos dus! Om half 10 was ik daar, er liep een vrouw voor mij met 4 dozen billendoekjes zoveel wilde ik er ook mee nemen. Hoor ik de caissière zeggen ‘mevrouw wat fijn dat u nog wat heeft, volgens mij is nu alles uitverkocht!’ Nee, dit ga je me niet menen? Gehaast voor niets? Ik loop snel naar het schap en ja hoor, er staat nog maar 1 doos. Snel gevraagd of ze nog hadden maar nee dit was het, ze hadden gelukkig nog wel losse pakken dus uiteindelijk had ik wel een tas vol. Maar ze vertelde mij dus dat er om 9 uur een rij stond voor de deur en dat iedereen 10 dozen mee heeft genomen. Wauw! Daar had ik dus echt nooit over na gedacht, zo belangrijk was de actie ook weer niet dacht ik haha. Een paar dagen erna waren de pamper 50% korting dus ik dacht dan moet ik ook echt rennen. Nou niet dus, ‘s middags lagen de schappen nog helemaal vol haha.

Meer blogs van mij kun je lezen op

www.mijnmamaleven.wordpress.com

https://www.facebook.com/Mijnmamaleven-1674316619478055/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je