{{ message.message }}
{{ button.text }}

Linkimals

Review Luiaard en Panda

Afbeelding blog 'Linkimals' Achtergrond blur afbeelding

Deze week de Linkimals Lenige Luiaard en Samenspelen Panda ontvangen, luuk zag ze al uit de doos komen en ze vallen gelijk op door hun mooie kleurtjes.

Nieuwe batterijen (4x AA) ingedaan en samen met Luuk op de grond gaan zitten samen met de Linkimals. Even wennen aan de Linkimals want ze maken geluid, zingen liedjes en geven verschillende kleuren licht. Luuk ging langzaam al heen en weer bewegen met zijn bovenlijf.

Luuk is gek op muziek, dansen en licht dus hij was na een paar minuten helemaal in zijn element. Op de knopjes drukken en aan luiaard zijn armpjes zitten. De Panda is super zacht dus dat is ook een nieuwe knuffel geworden van Luuk.

Druk op de knopjes op de voet van de luiaard om van alles te horen over getallen, kleuren en meer, terwijl de luiaard in zijn handen klapt en zijn hoofd beweegt. Als Lenige Luiaard andere Linkimals vriendjes ziet, geven ze samen een gesynchroniseerde show met muziekjes en lichtjes! Dus de Panda reageert op de Luiaard en andersom.

Mijn cijfer voor dit speelgoed is zeker een 9/10. Geluid is goed, Panda is super zacht, kindvriendelijk (geen losse delen) en ook goed voor de ontwikkeling.

De Tellende Kaola staat al op Luuk zijn verjaardags verlanglijstje. 

Je kan alle Linkimals hieronder terugvinden; 

https://www.fisher-price.com/nl-nl/shop/brands/linkimals

Afbeelding blog 'Linkimals'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je