{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve Uiltjes op de Babykamer Lampen.

Uiltjes blijven onze favoriet voor de Babykamer. Waar we even dachten dat de Vosjes het gingen overnemen, blijft het uiltje erg populair. Fijn wat dat thema kun je goed en mooi doorvoeren in alle babyspullen.

Afbeelding blog 'Lieve Uiltjes op de Babykamer Lampen.'

Al enige tijd verkopen wij uiltjes in de webshop. Leuk voor zowel babykamers als kinderkamers. Een uiltje wekt vertrouwen en waakt altijd goed over jouw kleintje. Begin 2010 kwamen de eerste uiltjes bij ons binnen. Een hele hoop ooooohss en aaaahs met gevolg. Nu 3 jaar later heeft het uiltje nog steeds de overhand bij ons. Inmiddels hebben we een hele uilen kinderkamer pagina toegevoegd aan de webshop, handig hier vind je alle uilen babykamer accessoires bij elkaar.

Zo ook alle babykamer lampen met uilen. We hadden al lieve varianten, mooie lampenkappen bekleed met kleurige stoffen met uilen. We hebben daar nu een nieuwe variant aan toegevoegd. 3 kleuren Uilen lampen, mooi gemaakt van wafelkatoen (leuk bij de wafelserie van Koeka) met op het wafelkatoen aan beide kanten van de lamp een prachtige Uil. De uil is gemaakt van verschillende patronen stof in grijs, roze of turquoise. Leuk en superlief...

Soms zijn we de uiltjes zat bij Dreumes enZo, maar als er zulke lieve exemplaren binnenkomen kunnen ook wij alleen maar glimlachen. We zijn benieuwd wat jullie vinden van al deze uiltjes in kinderland? Zo zagen we dat de hema de nieuwe wintercollectie meisjeskleding gevuld heeft met uiltjes en ook worden er nog steeds uiltjes gespot op de meest uiteenlopende kinderproducten.

Wat vind jij er van? Zijn we de uiltjes al zat? Of mogen ze nog even blijven?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je