{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve gastouder in Amstelveen

Afbeelding blog 'Lieve gastouder in Amstelveen '
Lieve mama's Mijn naam is Evelyne, mama van twee kids en werk sinds kort als gastouder in Amstelveen. Na acht jaar  ervaring en met veel plezier gewerkt te hebben in de kinderopvang, heb ik besloten om vanuit huis te gaan werken. Mijn ambitie is om voor kinderen te zorgen, en op creatieve wijze bezig te zijn met de ontwikkeling van het kind doormiddel van leuke activiteiten. Dit wil ik dan ook graag voortzetten, door kinderen op kleinschalig en vooral ook huiselijke sfeer thuis op te vangen en te verzorgen. Graag nodig ik u jullie uit een kijkje te nemen op mijn website.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je