Snap
  • Baby
  • post

Lief klein kindje

een stukje over de eerste 10 maanden mama zijn

Lief klein kindje.

10 maanden geleden vervulde je ons met volle bewondering van dat prachtige leven dat uit liefde voortgekomen is. Zo klein en zo afhankelijk van de zorg van je papa en je mama. Kleine kreetjes waarvan wij nog niet wisten wat ze betekenden. Maar gaande weg leerden wij de betekenissen en konden wij sneller aan jou wensen voldoen.

Gestaag groeide en ontwikkelde jij je tot nu, een flinke jongen van al bijna 10 maanden.

Wat heb je ons verwonderd, van dat kleine afhankelijke hoopje mens naar een nu al zo zelfstandig persoontje die precies weet wat hij wel en niet wil.

Je tilde je hoofdje op, je eerste lachje, het ontdekken van je eigen handjes en vingertje, je rolde je om, je eerste groente en fruithap, met ondersteuning kon je zitten en hop daar begon het tijgeren, het ontwikkelen van geluidjes mengde zich er tussendoor en nu, nu zit je zelfstandig, kruip je ons overal achterna en trek jij je op aan tafels, stoelen, papa, mama en alles wat je onderweg tegenkomt en ja, je zet zelfs al je eerste stappen. Niet alleen tijdens jou geboorte vervulde je ons met volle bewondering en verwondering, dit doe jij nog dagelijks!

Je maakt ons trots, iedere dag. Je maakt ons onzeker, doen wij het wel goed. Je maakt ons wie we nu zijn. En het mooiste van alles, je noemt ons papa en mama. De mooiste titel die wij ooit kregen word nu ook genoemd: mama, dada.

lief klein kindje, wij houden onvoorwaardelijk van jou!

10 jaar geleden

Mooi geschreven! Zo bijzonder he, het gaat zo snel! Geniet van elk moment!

10 jaar geleden

Wauw, super is dat ,he!!

10 jaar geleden

dank je :D en terwijl ik dit schreef kreeg ik een appje van een goede vriendin van me dat ze 6 weken zwanger is. daar gingen de tranen :D Wat een geluk om mij heen :d

10 jaar geleden

Lief, hoor!!