{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lichamelijk in de war

Gelukkig komt de afspraak met de Gyno steeds meer in zicht. Wat is mijn lichaam in de war en ik wil precies weten waarom en waaraf.

Afbeelding blog 'Lichamelijk in de war' Achtergrond blur afbeelding

En toen was je na 15 dagen weer ongsteld... De dag na de echo met de VK waarin geconstateerd was dat er geen zwangerschap was maar mogelijk wel PCOS, werd ik ongesteld. Een week lang, wat op zich vrij normaal is, maar niet met de boodschap van de VK erbij dat er amper slijmvlies zat en de baarmoeder echt 'leeg' oogde.. Ik ben nu dus zeggen en schrijven 7 dagen niet ongesteld geweest. Tot eergisteren.. Ineens enorme kramp en eind van de dag veegde ik bloed weg na het plassen. Wederom weer veel krampen gehad maar gisteravond leek het voorbij te zijn en verloor ik geen bloed. Ik verwachtte ook niet dat het lang zou duren gezien er in een week tijd niet veel slijmvlies opgebouwd kan worden lijkt me.. Misschien heb ik het mis.. Ik heb gewoon echt geen idee meer... Als je dacht dat je niet nog verder in de war kan raken, heb je het mis.
Tevens speelt er weer een schijnzwangerschap op die ik probeer te onderdrukken. Tot u toe lukt het. Het begon met tepelhoven die weer begonnen te verkleuren en groter werden en de eerste volle dag van mijn ongesteldheid, werd ik misselijk wakker. Ik heb het samen met mijn man en beste vriendin weg gerelativeerd. Tepels kan ook komen voor je ongesteld word en misselijk komt door mijn nieuwe eetpatroon. Gelukkig kon ik ook even flink sporten die dag dus heb er niet meer aan gedacht. Dat hielp. Want op het moment dat ik er weer aan dacht was ik weer misselijk.. Juist ja, dat dacht ik mooi van niet. Ondertussen doen mijn borsten ook weer mee door te gaan jeuken en mijn tepelhoven weten ook nog steeds niet wat ze willen.
Oke prima, doe je ding ik geloof het niet. Ik ben zo bang voor de heftigheid, misschien wel te bang. Dat zal echt wel meespelen met alles. Ik neem me dus ook voor dat het niet lang zal duren dat ik het meedraag. Dat ik eind van de maand een afspraak heb bij de Gyno met zeer waarschijnlijk een echo en dan zien we meteen dat er niks zit. En als ik het echt niet trek tot die tijd heb ik sowieso nog 1 zwangerschapstest liggen en is de action dichtbij voor de goedkope testen. Maar ik probeer mijn best te doen er geen obsessie van te maken want dat maakt dingen altijd veel erger dan ze zijn.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je