{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leukste badpakjes, zwemshorts en UV-badkleding

TOP 5 ZWEMKLEDING VOOR BABY'S EN KINDEREN

Hoog zomer op komst! Terwijl de temperatuur buiten af en toe hoog oploopt, wordt het tijd om alle kids goed uit te rusten met een fijn badpakje, zwemshort, of bikini. Wat steeds meer gezien wordt op de stranden zijn de UV-pakjes. Deze beschermen de kinderen van klein tot groot heel goed tegen de zon.

Om de keuze voor jou gemakkelijker te maken, vindt je hieronder de  leukste shops met de leukste badkleding voor kinderen.

Nummer 1. BABY JONGEN ZWEMSHORT NOPPIES Dit zwembroekje van Noppies is extra handig, want de band om de buik is te verstellen. Zo past hij dus altijd. Ook zal deze zwembroek voor jongens heel fijn zitten, daar hij een binnenbroekje heeft. Het design van dit broekje is zo gemaakt dat je hem ook als een zwembroek maar ook als een gewone korte broek kunt gebruiken. Een goede aankoop tegen een scherpe prijs!

Hier verkrijgbaar >>

Nummer 2. ZWEMPAKJES VAN CLAESEN's Dit badpakje is speciaal voor baby meisjes en komt uit een collectie "Swimming Girl". De basis van deze collectie is de frisse combinatie van rood met witte stipjes. Doordat het baby badpakje fijne spagettibadjes heeft, ziet hij er heel schattig uit. Dit wordt nogeens versterkt door de stoffen bloemetjes en bij de rouchjes bij de pijpjes. Een hip baby badpakje!

 Hier verkrijgbaar >>

Nummer 3. STOERE ZWEMSHORTS VAN OUTFITTERS NATION Deze zwembroek voor jongens heeft natuurlijk een geweldige print, waardoor het een super stoere 'boardshort' wordt. Ook deze broek zit weer heel fijn, doordat de zwembroek een mesh broekje aan de binnenkant heeft. De zwembroek heeft twee zakken die met klikttenband zijn te sluiten, heeft een gulp. Niet geheel onbelangrijk; hij past vrijwel altijd, doordat je met het koord aan de voorkant de zwembroek kan verstellen naar de goede taillemaat.

Hier verkrijgbaar >>

Nummer 4. VINGINO JEANS BIKINI's VOOR MEISJES Van het populaire merk Vingino jeans is deze felblauwe bikini. Op het bovenstukje vind je de twee letters van VJ, waardoor iedereen kan zien dat je een echte Vingino bikini draagt. Handig is dat het bovenstukje zowel op de rug als in de nek geheel naar eigen wens verstelbaar is. Deze Vingino bikini is in meerdere kleuren verkrijgbaar. ENNNNNN....tegen super lage prijzen!!!

Hier verkrijgbaar >>

Nummer 5. DE TREND VAN DEZE TIJD UV-BADKLEDING VOOR KINDEREN Meer en meer zie je aan het strand kindjes met uv-badkleding. En terecht! Want hoe vaak moet je je kind tijdens een dag in de zon ondanks hevig smeren met factor 50, alsnog een t-shirtje aan doen... Maar dan is het vaak al te laat. Deze webshop heeft een uitgebreide collectie aan UV-badkleding. Zowel tweedelige uv-badkleding, als zo'n uv-badpakje. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor jongens UV-badkleding en voor meisjes UV-badkleding. En koop daar ook zo'n handige UV zonnehoedje bij een zonnebrilletje en zwemschoentjes. Klaar voor een zorgeloze hete zomer!!!

Hier verkrijgbaar >>

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je