Snap
  • Baby
  • Babyspullen
  • post

Leuke kinderkamer schilderijtjes!

Met een set leuke kleurrijke kinderkamer schilderijtjes fleur je in no time de babykamer helemaal op!

Wil je snel en makkelijk een kinderkamer opfleuren? Maar is je muur niet geschikt voor muurstickers, of houdt je meer van schilderijtjes? Kijk dan snel naar deze super leuke kinderkamer schilderijtjes! Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en kleuren. De schilderijtjes zijn oorspronkelijk met de hand getekend en daarna gedigitaliseerd. Ze worden gedrukt op canvas van 30 bij 30 cm.

Deze schilderijtjes voor de kinderkamer zijn er in veel soorten en elke soort is meestal ook in meerdere kleuren te krijgen. Je kunt dus heel gemakkelijk een leuke serie schilderijtjes bij elkaar matchen voor een leuke themakamer. De schilderijtjes zijn ook erg leuk en schattig voor het inrichten van een babykamer. En er is voor ieder wat wils, voor jongens en voor meisjes!

Een leuk idee voor een meisjeskamer is bijvoorbeeld de prinsessen-serie. Er zijn een koene ridder en mooie prinses verkrijgbaar en met een kasteel, koets of  kroon maak je de set helemaal af.

De voertuig-serie vinden jongens vast en zeker erg leuk! Een grote rode engelse bus, een auto of een vliegtuig... kies je favorieten en combineer.  En er zijn zelfs drie coole tracktor-schilderijen.

Houdt je kind meer van dieren? Dan is er heel erg veel keus uit diverse leuke dieren schilderijtjes. Het wordt moeilijk kiezen zo!

Helemaal in de stemming om de kinderkamer eens lekker op te fleuren? Kijk dan snel voor deze leuke kinderkamer schilderijtjes op Hippebeestjes.nl.

10 jaar geleden

Grinnik, ik heb deze, maar rechtstreeks bij de ontwerpster gekocht. Ze zijn erg leuk. Ik heb de uil, het lieveheerstbeestje de pinguin. Tijdelijk zijn ze even van de muur want onze dochter heeft een bed op hoogte. En ze kan er net bij. En wil ze iedere keer van de muur pakken en ze knuffelen. :)