{{ message.message }}
{{ button.text }}

Let op!...bibi spenen uit het assortiment

Bibi spenen niet aangeleverd wegens verstikkingsgevaar door bijtgedrag kinderen

Afbeelding blog 'Let op!...bibi spenen uit het assortiment' Achtergrond blur afbeelding

Ik stond in de drogisterij toen een moeder aan de kassa medewerkster vroeg, waarom er nergens meer bibi spenen aanwezig zijn. De medewerkster keek in eerste instantie bedenkelijk en twijfelde of ze het moest vertellen. Uiteraard is dit van groot belang om te weten, helemaal voor ouders met kleine kinderen. De kassière vertelde dat de speen kon loslaten, waardoor een kindje zou kunnen stikken. Deels waar...

Mijn dochter heeft nooit een speen gebruikt, maar ik heb wel heel veel neefjes en nichtjes die dit wel gebruiken. Gelukkig ben ik ook nog eens nieuwsgierig aangelegd, dus ik ben even op onderzoek uit gegaan. Het blijkt dat er in Augustus al een waarschuwingsbericht is uitgestuurd door de consumentenbond. Het gaat om de nieuwe spenen van het merk bibi in de leeftijdscategorie 6-36 maanden. Het blijkt dat door het bijtgedrag van kleine kinderen dat er deeltjes van de speen kunnen loslaten waar zo'n kleintje in kan stikken. 

Voor alle veiligheid de link van de consumentenbond: http://www.consumentenbond.nl/morello-bestanden/ve...

Dus voor alle mama's met een kleine in deze leeftijdscategorie...let op!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je