Snap
  • Baby
  • Nieuws

Lekker lachen maakt vrolijk

Wat kun je toch ontzettend vrolijk worden als je babytje naar je lacht. Zelfs als je uit je humeur bent dan kunnen ze je toch weer helemaal vrolijk maken. 

Ik weet niet hoe het bij andere moeders is, maar mijn kindjes zijn echt een aanvulling op mijn leven. Ik zou niet weten wat ik zonder ze moest doen. Thuisblijfmama zijn is voor mij het beste wat me overkomen is. Kijken naar die lachende gezichtjes als je naar ze lacht en met ze speelt. Zelfs lachende gezichtjes als ze je helpen met poetsen. Zelfs poetsen wordt dan helemaal leuk! Muziekje erbij en iedereen is vrolijk!

 Kijk maar naar de foto bij deze blog. Als je naar dat schattige gezichtje kijkt. Wie kan dan nog chagrijnig zijn?? Ik niet in ieder geval!

Vooral het eerste lachje is speciaal. En dan heb je voor de eerste keer het schaterlachen. Vanaf dan komen die lachjes steeds iets vaker terug. Ik merk trouwens wel dat mijn lief babytje naar haar papa anders lacht dan naar mij. Waarschijnlijk toch een papa’s kindje denk ik.

Wat ik eigenlijk bedoel te zeggen. Van lachen wordt de wereld net een beetje leuker en gezelliger. Als we allemaal eens zouden proberen om nog net iets meer te lachen. Dat kan toch geen kwaad?

11 jaar geleden

Ik ben nieuw hier en alles nog aan het ontdekken, maar wat je schrijft in jou bericht is echt zo waar! Met de kinderen kom je overal doorheen, wat er ook is ze toveren altijd een lach op je gezicht;) Zo´n intens gevoel bij iemand kun je eigenlijk alleen bij je eigen kind ervaren en de reacties terug worden alleen maar meer. Zelf ben ik ook een thuis blijf moeder en vind het heerlijk om niks te hoeven missen. En inderdaad (soms) wordt zelfs het poetsen leuk! Hahaha.

11 jaar geleden

Dank je :-)

11 jaar geleden

Ja, natuurlijk. Morgen ga ik boodschappen doen dus dat komt vast helemaal goed!

11 jaar geleden

ben het helemaal met je eens baby's die lachen doen zoveel met je.en wat een vrolijk ding is die van jou