{{ message.message }}
{{ button.text }}

lekker in bad

Afbeelding blog 'lekker in bad'

Wanneer mijn oudste naar de peuterschool is, doe ik op mijn gemak Fenna in bad. Wassen op het aankleedkussen vindt Fenna helemaal niets, maar het badje zelf meestal wel. Vaak zie je haar lijfje heerlijk ontspannen in het warme water, maar ja dan moet ze er weer uit. Ik pak haar dan lekker in met hydrofiele luiers en droog alle smetplekjes heel secuur af: nek, oksels en achter de oortjes. Daarna weer frisse schone kleertjes aan en dan volgt een heerlijke beloning: moedermelk.

Er wordt overigens gezegd dat baby's heerlijk kunnen slapen na een bad, maar die indruk heb ik hier niet. Ik merk niet dat Fenna beter slaapt. Behalve dan wanneer ik de kamer goed opstook met de gaskachel. Van warmte wordt ze wel moe, maar eenmaal uit bad is die warmte er natuurlijk niet meer.

Elize, mijn oudste dochter ervoer het badje exact hetzelfde, het wassen en aankleden vond ze maar niets. Dat geldt vast voor alle kinderen. 

Binnenkort maar eens met Fenna douchen. Dit deden we ook vrij vlot met Elize. Dit doen we dan wel samen, mijn man die haar aangeeft en haar ook weer aanneemt, dat is gewoon handiger.. hoe douche je anders zelf?  Hoe doen/deden jullie dit?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je