{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker eten dat lukt hier altijd wel

Ik denk dat iedere moeder ook voeding voor zijn/haar kindje op gevoel geeft. Ik kijk naar mijn kindje en onze vent is happy

Afbeelding blog 'Lekker eten dat lukt hier altijd wel '

Finn heeft 8 dagen borstvoeding gehad ik ben 9 maanden ziek geweest tijdens de zwangerschap en daardoor was mijn lichaam erg zwak. Finn is er met de vacuümpomp uitgetrokken dus ook hij had er de kracht niet voor dus over gegaan naar Hero en nu krijgt hij Kruitvat 1. Meneer is een snelle jongen groot en ook vooral qua ontwikkeling. En ik denk dat ik daardoor misschien ook andere keuzes hebt gemaakt als andere maar ik kijk naar mijn kind. Ik ben van mening dat je niet elk kind op dezelfde manier kan behandelen. Met 3 maanden ben ik begonnen met groente, dat vond hij heerlijk en sindsdien is hij tevreden. Dus dat zei mij genoeg. Na paar dagen proberen ben ik snel begonnen met 125 tot 200 gram fruit 10 uur en 19 uur warm eten ook

125 tot 200 gram. En dat smult hij op, hij is nu 4,5 maanden oud. Ik heb van Avent een baby cooker en hij heeft nu ook kipfilet gehad en vandaag voor het eerst kip. Hij vind het heerlijk

:) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je