{{ message.message }}
{{ button.text }}

Krijgt hij genoeg?

Kleine mannetje drinkt niet meer zoveel melk als voorheen, maar krijgt hij nog genoeg?

Afbeelding blog 'Krijgt hij genoeg?' Achtergrond blur afbeelding

Hallo dames, even een vraag uit onzekerheid:

Mijn kleine man is nu 9 maanden, eet vast voedsel en krijgt daarnaast nog borstvoeding. 's Avonds voor het slapen gaan en soms ook 's nachts krijgt hij nog een fles (260 cc beide, drinkt hij bijna altijd helemaal op, of ten minste 200 cc), omdat borstvoeding voor de nacht niet genoeg was en hij hierdoor vaak wakker werd. Borstvoeding dronk hij vorige week nog 's morgens wanneer hij opstond, tegen een uur of 12 en 16 nog eens, en soms nog een paar slokjes om in slaap te vallen. Op dit moment wilt hij 's middags eigenlijk geen melk meer drinken. 's Morgens drinkt hij nog wel gulzig en dan nog een paar slokken voor zijn ochtend dutje. Zijn avond en (soms) nachtflesje gaan er ook nog steeds goed in, maar 's middags drinkt hij vooral water of thee. Ik heb behalve borstvoeding 's middags ook een flesje geprobeerd, maar ook dit laat hij na een paar slokjes staan, terwijl hij dan wel gulzig water of thee drinkt.

Is dit iets wat bekend voor komt? Vervelende met borstvoeding is dat je natuurlijk niet ziet hoeveel hij drinkt. Volgens mij is het wel normaal dat hij rond deze leeftijd minder melk gaat drinken, maar ik twijfel gewoon of het wel genoeg is. Graag ervaringen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je