{{ message.message }}
{{ button.text }}

Krentjesmonster

Toen ons kleine mannetjes even iets teveel krentjes op had :)

Afbeelding blog 'Krentjesmonster' Achtergrond blur afbeelding

Een paar weken terug waren mijn man, onze kleine en ik een weekje naar mijn schoonfamilie in Adana op visite. Hartstikke gezellig! Vooral omdat ze onze kleine man nog helemaal niet hadden gezien tot nu toe (op foto's en Skype na dan). Woon je in hetzelfde land, zit je nog 煤ren bij mekaar vandaan.

Maar goed, een hoop knuffels, kusjes en gezelligheid in te halen dus!

Op een vrijdag gingen mijn man, de kleine, en de twee nichtjes van mijn man gezellig een dagje eropuit. Een enorm winkelcentrum, enorm veel te zien, hartstikke gezellig. Nou heb ik altijd een bakje met krentjes en andere tussendoortjes bij me, voor het geval er niks in de buurt is maar de kleine wel even wat wilt snacken. Mijn man en ik waren wat inkopen aan het doen, en de kleine man was blijkbaar wat moe geworden. De nichtjes van mijn man dachten: oh die heeft vast trek, en trokken het bakje open.

Ja hoor, dat lust onze man wel! Jammie, dacht hij, aanvallen! Het bakje met krentjes was in een uur bijna opgepeuzeld. Bij elk jammertje, werd het bakje weer opengetrokken door de nichtjes.

Maar wat erin gaat.... Juist moet er ook weer uitkomen..

Die nacht werd meneer om een uurtje of 2 wakker met een poepbroek. Bah, helemaal vol met krentjes. Nou, verschoond, lekker slapen weer. Nee, dat wou meneer niet. En niet zo gek ook. In 2 uur tijd heeft hij 5 luiers volgepoept met krentjes (tsja ze zijn duidelijk zichtbaar in de luier, zullen we maar zeggen ;) ). Arme man zal er wel buikpijn van gehad hebben!

Sinds die dag geven we nog maar hele kleine porties! Nou deden we dat voorheen ook, maar nu n贸g oplettender haha. En dat bakje houdt mama de volgende keer mooi in haar tas, die kleine mag b茅st wat jammeren en hoeft niet volgestopt te worden met krentjes door de lieve nichtjes :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je