Snap
  • Baby
  • Mama
  • darmkrampjes
  • Wanhoop

Krampjes - Sab Simplex ?

Iemand ervaring?
6 jaar geleden

Jeetje wat naar! Als het door overproductie komt kan je ook kijken om rechtop zittend te voeden. Je meisje kan dan haar hoofd wegdraaien mocht het even te veel zijn. Hielp bij ons zoontje erg goed.

6 jaar geleden

Ons zoontje had ook veel last van krampjes. Buiten de Sab Simplex zou ik ook aanraden om een osteopaat te bezoeken. Wij zijn hier 4x geweest en voor ons was/is er een duidelijk verschil met ervoor en erna. Succes en hopelijk heeft ze snel helemaal geen last meer.

6 jaar geleden

Ah wat ontzettend naar! Ons oudste dochtertje deed vanaf dag 2 ontzettend huilen/krijsen. Ik gad gelijk aan, ze heeft spruw, want krampjes komen pas na 2 weken voor bij babys(lees onderzoek etc)Zij had spruw, na bezoek bij verloskundige direct een AB kuur, en het krijsen was over. Ons moppie heeft daarbij ook Reflux, maar huilde er niet bij omdat we al heel snel gingen indikken. Probeer je bv met dr.brown flessen te geven. Volg je gevoel als je denkt dat het komt door het eten van melk en probeer eens een fles met kunstvoeding HA. Baad het niet, schaad het niet. Heel veel succes en het enieten gaat komen

6 jaar geleden

Hier ook tot 4 maanden zelfs gebruikt. Gewoon bij iedere voeding geven. Met borstvoeding het beste even 15 druppen op een lepeltje geven, voordat de kleine aan de borst gaat. Jammer dat het niet in NL te verkrijgen is, ik kocht het online via de Sint Josef Apotheke. Is echt super spul, krampjes waren direct weg. De kleine huilde eerst nog wel, maar dat had er bij ons mee te maken dat de kleine niet genoeg voeding kredg helaas.