{{ message.message }}
{{ button.text }}

Krampjes

Afbeelding blog 'Krampjes'

De afgelopen 3 dagen heb ik volgens mij meer in de douche gezeten dan ergens anders.

Senna heeft al 3 dagen erge last van krampjes en werkelijk niks helpt alleen in de douche met stromend water over d'r buikje, en dan valt ze eindelijk elke keer in slaap, terwijl ik met haar in de douche sta. Ik heb enkele keren geprobeerd om heel voorzichtig uit de douche te stappen, maar dan schrikt ze wakker en kruip ik weer snel terug onder de warme straal.

Als ik met haar onder de douche sta, geniet ik gewoon lekker van de rust, dan is ze weer t meisje zo als ik d'r ken: lekker vrolijk of aan t slapen. Buiten de douche schreeuwt ze t uit van de pijn en dat zielige koppie d'r bij..

Hebben andere mama's nog tips voor de buik krampjes?! Want douche is wel heel lekker, maar ook niet super goed voor dat tere huidje...

De dingen die niet helpen die ik al geprobeerd heb zijn: een warm kruikje, fietsten, voetjes en beentjes druk tegen geven, en op de kop op m'n arm. Hihi, klinkt n beetje raar, op de kop op m'n arm, maar we snappen vast wel wat ik daarmee bedoel;).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je