{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kortingscodes gebruik jij ze?

Afbeelding blog 'Kortingscodes gebruik jij ze?'

Gezien ik graag online winkel (dat wisten jullie toch nog niet ;-) ) en het liefst dan natuurlijk ook nog met korting... (we blijven tenslotte Nederlander ;-) en willen het liefst zoveel mogelijk voor zo min mogelijk geld ;-) lol ).

Ga ik dus vaak aan het eind van mijn bestelling opzoek naar een kortingscode het kan zo toch maar een paar euro schelen en iedere euro is weer meegenomen. We zijn gek als we die kans voorbij laten lopen!!

Leve dus de zoekmachine van Google, je typt kortingscode in tezamen met de naam van de site en vaak rolt er wel wat uit. Altijd het proberen waard! Hup invoeren op de site en je ziet het vanzelf (of niet ;-) ) anders nog even door googlen..

Kortingscodes voor H&M, gratis verzendkosten voor Bol.com etc etc.. Op de Facebook sites van de betreffende winkels komen ook nog weleens kortingscodes voor, vaak op woensdag van Greetz (kaarten versturen) gratis porto of andere actie...  V&D heeft ook regelmatig kortingscodes.. Zalando ook, ga zo maar door.

Gebruik jij weleens kortingscodes en voor welke sites? Deel ze met ons..

(1304 en 0241 levert in ieder geval bij H&M al een leuke korting op)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je