Snap
  • Baby
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • post

Kortingscodes gebruik jij ze?

Gezien ik graag online winkel (dat wisten jullie toch nog niet ;-) ) en het liefst dan natuurlijk ook nog met korting... (we blijven tenslotte Nederlander ;-) en willen het liefst zoveel mogelijk voor zo min mogelijk geld ;-) lol ).

Ga ik dus vaak aan het eind van mijn bestelling opzoek naar een kortingscode het kan zo toch maar een paar euro schelen en iedere euro is weer meegenomen. We zijn gek als we die kans voorbij laten lopen!!

Leve dus de zoekmachine van Google, je typt kortingscode in tezamen met de naam van de site en vaak rolt er wel wat uit. Altijd het proberen waard! Hup invoeren op de site en je ziet het vanzelf (of niet ;-) ) anders nog even door googlen..

Kortingscodes voor H&M, gratis verzendkosten voor Bol.com etc etc.. Op de Facebook sites van de betreffende winkels komen ook nog weleens kortingscodes voor, vaak op woensdag van Greetz (kaarten versturen) gratis porto of andere actie...  V&D heeft ook regelmatig kortingscodes.. Zalando ook, ga zo maar door.

Gebruik jij weleens kortingscodes en voor welke sites? Deel ze met ons..

(1304 en 0241 levert in ieder geval bij H&M al een leuke korting op)

10 jaar geleden

Jaaa! Heb nog nooit iets bij H&M besteld zonder de kortingscodes 1304 en 0241. Daarnaast bestel ik regelmatig bij Happybee met korting. Sowieso betaal ik bijna nergens het volle pond, is het meestal gewoon niet waard!