{{ message.message }}
{{ button.text }}

Korting of toch duurkoop?

Afbeelding blog 'Korting of toch duurkoop?' Achtergrond blur afbeelding

Korting, korting, korting wie is er niet gek op? Nou ik wel ben misschien in sommige gevallen een echte koopjes jager. Bijvoorbeeld op dit moment is er de route 99 bij de Albert Heijn(niet de goedkoopste supermarkt maar ik vind het een heerlijk supermarkt) En dan zie ik zoveel 'koopjes' dat als ik ga afrekenen dat ik nog meer kwijt ben dan dat ik normaal kwijt ben. Met als gevolg een kast vol met snoep, koek, chocolade, en allemaal andere waar die eigenlijk niet zo goed voor je is. Dus of dit nou werkt voor mij? Qua financiën denk ik van niet, maar moet eerlijk bekennen dat ik het wel heerlijk winkelen vind. En als ik dan onderaan de bon kijk naar het totaal bedrag aan korting ben ik ook best trots( TIP: kijk dan niet naar het totaal bedrag). Maar ik moet eerlijk bekennen dat er ook echt goede acties bij zitten.

Dan het eeuwige voornemen van mijzelf om op donderdag naar de markt te gaan om daar lekker goedkoop mijn groente en fruit te kopen. Dit lijkt ook een eeuwig voornemen dan gaat het weer een paar weken goed en daarna verwaterd dat weer omdat het toch wel lekker makkelijk is om je groente en fruit bij de supermarkt te kopen.

Dan is het nog het onderwerp kinderkleding, ik steek mijn dochter graag in het nieuw en heb niet altijd een goedkope smaak. Zo shop ik meestal op kleertjes.com zulke leuke kleding. Ik heb dan ook een voordeelpas daar betaal ik per jaar 12,50 voor en dan heb ik op kleertjes.com altijd 10% korting. Ik kan u zeggen ik moet wel heel veel kopen wil ik die 12,50 eruit halen. Want dat is eigenlijk de enige zaak waar ik die pas voor gebruik. Maar dan toch als ik bestel denk ik hé lekker 10% extra korting.

 

Volgens mij zijn dit typische voorbeelden van duurkoop?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je