{{ message.message }}
{{ button.text }}

Korte slaapjes en wel moe...

onze zoon van 6 mnd doet steeds slaapjes van zo'n drie kwartier en is dan al na een half uur weer moe, hoe leer ik hem langer te slapen

Afbeelding blog 'Korte slaapjes en wel moe...'

Judah is nu 6 mnd en het is een vrolijk en gezellig mannetje. Hij speelt lekker in de box maar het liefst kijkt hij naar zijn zussen vanuit zijn wipstoeltje. Ze doen natuurlijk allemaal gekke dingen om hem aan het lachen te maken. Maar ze lezen hem ook voor en zingen voor hem. Hij wordt bedolven onder de kusjes en knuffels dus je zou zeggen dat het alleen maar genieten is. Maar helaas, heeft hij net als zijn zussen, een beroerd slaapritme. Overdag slaapt hij steeds korte slaapjes en is dan na een half uur alweer moe, het lukt niet om in een keer twee uur achter elkaar te slapen. s'nachts slaapt hij ook geen volledige nacht door, midden in de nacht om vier uur zit ik mijn mannetje te voeden. Ook is hij in zijn slaap onrustig....maar hoe los ik dit op? Het advies van een vast ritme enzovoort ken ik allemaal wel...dus wie heeft de gouden tip? 

Met onze dochter zijn we na drie jaar uiteindelijk bij een orthopedagoog terecht gekomen, zij was elke nacht van twee tot vijf uur gewoon wakker. De bezoekjes aan deze dame hebben we geholpen maar ze wordt nog regelmatig snachts wakker en ze is al bijna vijf. Onze nachtrust laat dus echt te wensen over...;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je