Snap
  • Baby
  • Voeding

Koken voor mijn dochter

Eva gaat culinair, aubergine uit de oven, avocado met tomaat en ga zo maar door. De tijd van babyhapjes maken is weer aangebroken.

Eva is nu bijna 7 maanden en we zijn alweer zo'n 2 maanden bezig met groente en fruit hapjes en wat is het weer leuk om voor Eva te koken. Ik ben totaal geen keuken prinses maar na het vinden van de website www.kokenvoormijndochter.nl vind ik het helemaal leuk en vooral hoe ze ervan kan genieten.

Het zijn niet alledaagse hapjes en veel verschillende smaken en combinaties. Van zoete aardappel met punt paprika tot aubergine uit de oven. Ik vind het heerlijk om zo voor Eva te koken, je weet wat ze eet en het zijn pure en echte smaken. Daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk. Een babysteamer daar doe ik niet aan gewoon alles in de pan of oven en in een half uurtje hebben we weer 4 maaltijden voor haar klaar (wel 4 dezelfde). 

Onze kleine smulpaap geniet van haar hapjes en alles wat niet in haar mondje gaat smeert ze vrolijk in haar gezicht. Het liefst geef ik haar verse hapjes, je weet wat erin zit en het ruikt ook zo veel lekkerder dan de potjes. Natuurlijk krijgt ze ook wel eens een potje als het zo uitkomt maar we proberen dat tot het minimum te beperken. 

Op kokenvoormijndochter staan super leuke recepten. Bij ons is de aubergine uit de oven toch wel de favoriet we zijn/waren bij jullie de beste combinaties en favorieten? en wie heeft er nog leuke recepten voor onze kleine smulpaap!

8 jaar geleden

Wat goed! Wij hebben hier ook de Stokke Steps...die vinden we toch veel mooier en schuift lekker makkelijk...verder was hij wel fijn met het verstellen in hoogtes!

8 jaar geleden

Op het moment lust ze nog alles maar ja, ik merk met mijn peuter dat het ook met tijden gaat. En de kinderstoel was zeker leuk om te testen en helemaal geslaagd voor ons!

8 jaar geleden

Dat klinkt goed! Die pasta met zalm gaan we zeker een keer proberen!

8 jaar geleden

leuk he, zeker als ze alles lusten :-) Ik genoot daar ook altijd zo van. Ik zag trouwens dat jullie ook de Titaniumbaby kinderstoel mochten testen...leuk he!